Νέα μοντέλα

SIGMA 18-50mm f/2.8 DC DN / CONTEMPORARY

H εταιρία παρουσίασε τον πρώτο φακό της στην κατηγορία των APS mirrorless μηχανών.

Το εστιακό του μήκος αντιστοιχεί σε 27 – 75mm σε fullframe αισθητήρες, στοιχείο που τον καθιστά ιδανικό για γενική χρήση, τοπία – πορτρέτα – λήψεις δρόμου – φωτορεπορτάζ, σε φωτογραφία αλλά και βίντεο.

Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για λήψεις closeup χάρη στη μέγιστη μεγέθυνση 1:2.8 που επιτυγχάνει σε ελάχιστη απόσταση εστίασης 12.1cm, στην ευρυγώνια θέση. Το μέγιστο διάφραγμα f/2.8 κάνει πολύ ευκολότερες τις λήψεις στο χέρι σε χαμηλό φωτισμό.

Προσφέρει επίσης μικρό βάθος πεδίου για να απομονώσετε το κυρίως θέμα. Η εστίαση είναι εξαιρετικά γρήγορη, χάρη στο βηματικό μοτέρ εστίασης. Ο φακός έχει πολύ μικρές διαστάσεις και βάρος μόλις 300g, έτσι μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας.

Eίναι διαθέσιμος σε άρμοση L και Sony E.


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Γιώργος Ατσαμετάκης

Freelance φωτογράφος, που ασχολείται με το μέσο πάνω από σαράντα χρόνια. Τα πιο αγαπημένα του θέματα είναι οι άνθρωποι, τα σπορ και η φύση. Εικόνες του έχουν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς φωτογραφίας και έχουν δημοσιευτεί τόσο σε διεθνή μέσα, μέσω πρακτορείων, όσο και σε πληθώρα ελληνικών περιοδικών. Έχει διατελέσει επί μακρά σειρά ετών Υπεύθυνος Τεχνικών Θεμάτων για το περιοδικό Photonet.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;