Νέα μοντέλα

SIGMA 24-70MM F/2.8 DG DN ART

Η κατασκευή του γίνεται φυσικά στην Ιαπωνία!

H Sigma παρουσίασε ένα νέο φακό 24-70mm f/2.8 διαθέσιμο σε μοντούρα για fullframe μηχανές Sony E και Leica L.

Ο φακός ανήκει στη σειρά Art και υπόσχεται κορυφαία απόδοση, σε όλη την γκάμα εστιακών αποστάσεων, χάρη στην εξελιγμένη οπτική σχεδίαση που διαθέτει. O νέος 24-70mm έχει μικρές διαστάσεις και μειωμένο βάρος χάρη στη σχεδίαση για mirrorless μηχανές, ενώ η οπτική του απόδοση παραμένει σταθερή από το κέντρο μέχρι τα άκρα του καρέ. Η σχεδίασή του περιλαμβάνει 3 ασφαιρικά στοιχεία, τα οποία διορθώνουν εκτροπές που δύσκολα διορθώνονται με επεξεργασία μετά τη λήψη.

Οι επιστρώσεις Super Multi-Layer της Sigma που περιλαμβάνουν και τις Nano Porous Coating βελτιώνουν το κοντράστ και επιδιώκουν να προσφέρουν τέλεια προστασία ενάντια σε αντανακλάσεις και θαμβώσεις, όταν υπάρχει κόντρα φως. Πρόκειται για το φακό “με την καλύτερη συμπεριφορά σε πλάγιο φως” σύμφωνα με την εταιρία.

 

Το σώμα του διαθέτει προστασία ενάντια σε σκόνη και υγρασία καθώς και δυνατότητα κλειδώματος του zoom. H ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι 18cm στην ευρυγώνια θέση.

Ο μηχανισμός διαφράγματος αποτελείται από 11 λεπίδες, ενώ υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής της άρμοσης σε εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής.

Η διάθεση του νέου Sigma 24-70mm f/2.8 θα αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου 2019, και η τιμή του θα ανακοινωθεί αργότερα.