Νέα μοντέλα

SIGMA 70-200mm F/2.8 DG OS HSM / SPORTS: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ 10ο PHOTONET SPECIAL DAY!

Kυκλοφορεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο! Δείτε τον πρώτοι (-ες) στην Ελλάδα στο event μας την Κυριακή 19 Noεμβρίου 2023, στην αίθουσα Olympia Hall του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28), 280 μέτρα από το σταθμό Μετρό της Ακρόπολης!

Ο νέος φακός φιλοδοξεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων αφού διαθέτει υψηλή οπτική ποιότητα, στιβαρή κατασκευή και εξαιρετικό κράτημα!

Πρόκειται για ένα φακό που ενσωματώνει την σχεδίαση της σειράς Sports και καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των φωτογράφων έχοντας κορυφαία απόδοση. Είναι η ιδανική επιλογή για να φωτογραφίσετε πληθώρα θεμάτων, όπως πουλιά, άγρια ζώα, αεροπλάνα, μηχανοκίνητα σπορ αλλά και πορτρέτα. Για να κρατηθεί το βάρος του φακού χαμηλά, αλλά και για να υπάρχει αντοχή, στην κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί μαγνήσιο.

Φυσικά υπάρχει στεγανότητα ενάντια σε σκόνη και υγρασία, χάρη στην ύπαρξη μεγάλου αριθμού στεγανοποιητικών δακτυλιδιών, καθώς και επίστρωση στο εμπρός κρύσταλλο που απομακρύνει σκόνη και σταγονίδια νερού.

Ο φακός διαθέτει σύστημα σταθεροποίησης Intelligent OS 1 που προσφέρει διόρθωση μέχρι 4 στοπ. Η κατασκευή του αποτελείται από 24 στοιχεία διατεταγμένα σε 22 ομάδες, ενώ για την διόρθωση όλων των εκτροπών υπάρχουν 9 στοιχεία FLD (“FLow Dispersion) και 1 SLD (Special Low Dispersion).

Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι 120cm. Ο φακός δέχεται φίλτρα διαμέτρου 82mm, ενώ οι διαστάσεις του είναι 94.2Χ202.9mm.

O Sigma 70-200mm f/2.8 διατίθεται σε έκδοση για Sigma SA, Nikon F, Canon EF. H Sigma διαθέτει πληθώρα προαιρετικών εξαρτημάτων, όπως προστατευτικά φίλτρα, πολωτικό φίλτρο, τηλεμετατροπείς 1.4Χ και 2.0Χ, καθώς και τη βάση USB DOCK UD-01 με τη οποία μπορείτε να κάνετε ενημέρωση του λογισμικού του φακού αλλά και διάφορες πρόσθετες ρυθμίσεις.

Επίσης υπάρχουν δύο μετατροπείς μοντούρας με τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φακό με μηχανές Sony E αλλά και μηχανές με άρμοση LMount.

Ο φακός μαζί με τους υπάρχοντες 14-24mm f/2.8 DG HSM / Art και 24-70mm f/2.8 DG OS HSM / Art συμπληρώνει τη σειρά επαγγελματικών φακών με μέγιστο διάφραγμα f/2.8 που καλύπτουν εστιακές αποστάσεις από 14mm μέχρι 200mm.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΚΟ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ

ΣΤΟ 10ο PHOTONET SPECIAL DAY!