Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: SMILE

Deadline αποστολής των εικόνων σας: 7 Iανουαρίου 2016.

Ας πάμε κόντρα σε όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω μας και με αφορμή και το γιορτινό κλίμα, ας προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε φωτογραφίες με χαμόγελο! Οι νικητές θα κερδίσουν φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet, συνολικής αξίας πάνω από 300 ευρώ.

Χρήσιμες πληροφορίες 

• Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και οι 3 καλύτερες θα δημοσιευτούν στο περιοδικό, ενώ θα κερδίσουν πλούσια φωτογραφικά δώρα! Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.

• Οι νικητές του διαγωνισμού μας με θέμα Travel Photography θα φιλοξενηθούν στο εορταστικό επόμενο τεύχος του Photonet που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο. Μην το χάσετε!

• Περισσότερες πληροφορίες για τους μηνιαίους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλές χαμογελαστές λήψεις!

 


Aρθρογράφος

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.