Νέα Νέα μοντέλα

SONY 4K ULTRA SHORT THROW

SONY 4K ULTRA SHORT THROW PROJECTOR

Υπόσχεται μια καινούργια εμπειρία χρήστη!

Η Sony ανακοίνωσε ότι, μέχρι το καλοκαίρι του 2015, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον κομψό βιντεοπροβολέα της, 4K Ultra Short Throw.

Ο βιντεοπροβολέας 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S) αποτελεί την ενσάρκωση της φιλοσοφίας των προϊόντων Life Space UX, της Sony, και αποτελεί το πρώτο βήμα προς την πραγματοποίηση αυτού του οράματος, σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν μια καινούργια εμπειρία χρήστη, που μετατρέπει το χώρο διαμονής τους σε ένα εμπλουτισμένο βιωματικό περιβάλλον. Η Sony διαθέτει πλούσια κληρονομιά στο design, παντρεύοντας την τεχνολογία αιχμής με την δεξιοτεχνία, και παράγει σχέδια για οραματιστές, εδώ και σχεδόν εβδομήντα χρόνια.

SONY 4K ULTRA SHORT THROW PROJECTOR

Βραβευμένο design

Με τον βιντεοπροβολέα 4K Ultra Short Throw, η Sony συνδυάζει την υψηλή τεχνολογική απόδοση με τον κομψό σχεδιασμό σε μια συσκευή που είναι εύκολη στη χρήση, αλλά και όμορφη στην αίσθηση. Ακουμπήστε τον στο κάτω μέρος του τοίχου και απολαύστε ανάλυση 4K Ultra High-Definition (τέσσερις φορές η ανάλυση του Full HD) σε 147” – παρακολουθήστε ταινίες και αγώνες σε μεγάλη κλίμακα. Ο βιντεοπροβολέας, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε με το Red Dot Award (Product Design 2015, Best of the Best) και το βραβείο σχεδιασμού iF 2015, μετατρέπει τον αχρησιμοποίητο χώρο του τοίχου σε καμβά μεγάλου μεγέθους και μεταβάλει τους χώρους διαμονής σε εξελισσόμενα περιβάλλοντα.

Οι κενοί τοίχοι γίνονται «παράθυρα ψυχαγωγίας» υψηλής ανάλυσης – οθόνες σαν αυτές του κινηματογράφου, τοίχοι σε γκαλερί όπου προβάλλονται έργα τέχνης ή ακόμα και εικονικά παράθυρα σε μακρινά μέρη – που προσφέρουν μοναδικά καθηλωτικές και οπτικά εκθαμβωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Ο βιντεοπροβολέας χρησιμοποιεί μια πηγή φωτός λέιζερ για να δημιουργήσει μια εικόνα με εκπληκτική φωτεινότητα και ακρίβεια χρωμάτων. Η πηγή φωτός λέιζερ φτάνει στην κορύφωση της φωτεινότητας πιο γρήγορα από τους συμβατικούς λαμπτήρες βιντεοπροβολέων και διαρκεί δέκα φορές περισσότερο.] Ο κομψός σχεδιασμός του βιντεοπροβολέα 4K Ultra Short Throw, που μοιάζει με έπιπλο, εναρμονίζεται με το υπόλοιπο δωμάτιο και επιδεικνύει τη δέσμευση της Sony για υποδειγματικό design, που ικανοποιεί τη μορφή, αλλά και τη λειτουργικότητα. Το ραφιναρισμένο φινίρισμα αλουμινίου προσφέρει μια νότα πολυτέλειας στο δωμάτιο. Δεν υπάρχουν εκτεθειμένα καλώδια στις μονάδες ηχείων και μέσα στα ντουλάπια μπορείτε να τακτοποιήσετε άλλα ηλεκτρονικά μέσα. Όταν είναι απενεργοποιημένος, μοιάζει με έπιπλο, χάρη στην «όλα σε ένα» εμφάνισή του.

SONY 4K ULTRA SHORT THROW PROJECTOR

Εύκολη εγκατάσταση που ταιριάζει σε κάθε αρχιτεκτονικό περιβάλλον

 Ο βιντεοπροβολέας είναι εύκολος στην εγκατάσταση και το χειρισμό, και χάρη στο μοναδικό του χαρακτηριστικό να προβάλει από το κάτω μέρος του τοίχου, δεν χρειάζεται ειδική κατασκευή για την εγκατάστασή του, όπως παλαιότεροι συμβατικοί βιντεοπροβολείς. Αλλά και οι θεατές δεν θα χρειάζεται πια να ανησυχούν για το αν εμποδίζουν την προβολή ρίχνοντας την σκιά τους πάνω στην προβαλλόμενη εικόνα.

Όσοι καταναλωτές επιθυμούν πλήρη εξατομίκευση βάση της τεχνολογίας πηγής φωτός λέιζερ 4K SXRD αλλά και της τεχνολογίας ultra-short throw, μπορούν να αποκτήσουν τον compact βιντεοπροβολέα VPL-GTZ1.