Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΑ SONY Α68 A-MOUNT ΜΕ 4D FOCUS

Με τεχνολογία 4D FOCUS, που προσφέρει γρήγορη και ακριβή παρακολούθηση της αυτόματης εστίασης.

Η νέα φωτογραφική μηχανή α68 (ILCA-68), από τη Sony, δίνει στους λάτρεις της φωτογραφίας τη χαρά να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερες δημιουργικές επιλογές, χρησιμοποιώντας τη συλλογή των φακών τους A-mount.

Επιπλέον της πληθώρας των χαρακτηριστικών, που δεν απέχουν πολύ από επαγγελματικές λειτουργίες, που έχει κληρονομήσει από την α77 II, η α68 διαθέτει το μοναδικό σύστημα 4D FOCUS της Sony, το οποίο υπόσχεται εξαιρετική αυτόματη εστίαση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτογράφισης – ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό, μέχρι και EV -2.

Αυτό το σύστημα ανίχνευσης σημείων χρησιμοποιεί 79 σημεία ανίχνευσης αυτόματης εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των 15 σημείων διασταύρωσης, και ένα αποκλειστικό σημείο αισθητήρα αυτόματης εστίασης F2.8 για σκηνές με περιορισμένο φωτισμό. Όλα αυτά οδηγούν σε γρήγορη αυτόματη εστίαση, η οποία καλύπτει μια μεγάλη περιοχή παρακολούθησης με πρόβλεψη, και κλειδώνει πάνω σε γρήγορα κινούμενα θέματα. Χάρη δε, στην τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη της Sony, η  α68 αποδίδει σταθερή παρακολούθηση αυτόματης εστίασης μέχρι και στα 8fps καρέ συνεχούς λήψης.

Sony α68 back

Η μηχανή είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα εικόνας Exmor CMOS, 24 MP, που προσφέρει μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100-25600. Η α68 διαθέτει επίσης τον επεξεργαστή εικόνας της Sony, BIONZ X, που χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες αναπαραγωγής λεπτομερειών και μείωσης της περίθλασης καθώς και μείωσης ψηφιακού θορύβου, για συγκεκριμένες περιοχές.

Οι ταινίες full HD χρησιμοποιούν το αποτελεσματικό φορμά XAVC Sv για εγγραφές σε υψηλό ρυθμό bit rate μέχρι και 50 Mbps, με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο. Χάρη στην τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη της Sony, μπορείτε να απολαμβάνετε non-stop συνεχή αυτόματη εστίαση.

Sony α68 top

Η α68 χάρη στα νέα δημιουργικά εφέ που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, ερασιτέχνες και φωτογράφους, να εξερευνήσουν τη μαγεία της φωτογραφίας εύκολα και γρήγορα.

Τώρα πια, είναι σκέτη απόλαυση να φωτογραφίζετε και να τραβάτε video  χάρη στο καθαρό και φωτεινό σκόπευτρο OLED Tru-Finder. Με 100% κάλυψη κάδρου θα είστε απόλυτα σίγουροι πως ό,τι φωτογραφίζετε είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε, με υψηλή αντίθεση και πιστή χρωματική αναπαραγωγή, για να μπορείτε να εστιάζετε χειροκίνητα με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Το σκόπευτρο Tru-Finder έρχεται να συμπληρώσει η οθόνη LCD τύπου 2,7, με δυνατότητα κλίσης έως και 135 μοίρες προς τα πάνω ή 55 μοίρες προς τα κάτω, για άνεση στη φωτογράφηση σε μια μεγάλη ποικιλία γωνιών λήψης.

Sony α68 side

Όπως και στην εξαιρετική σειρά α7, υπάρχει μια ροδέλα χειρισμού στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής, χάρη στην οποία μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις με τα ακροδάχτυλα σας. Επιπλέον, διαθέτει 10 προσαρμόσιμα κουμπιά, στα οποία μπορείτε να συνδέσετε λειτουργίες, που χρησιμοποιείτε συχνά, για γρήγορη πρόσβαση. Διαθέτει, ακόμη, ένα περιστροφικό χειριστήριο μπροστά, για γρήγορες προσαρμογές των ρυθμίσεων και για σταθερό κράτημα, ώστε να διατηρείτε ισορροπία, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε ογκώδεις φακούς prime ή τηλεφακούς.

 Η τεχνολογία SteadyShot INSIDE μειώνει τα εφέ που δημιουργούνται από το κούνημα τη μηχανής, ώστε να απολαμβάνετε λήψεις με τη μηχανή στο χέρι, χωρίς θόλωμα, σε όλα τα εστιακά μήκη και με οποιοδήποτε συμβατό φακό.

Χάρη στην ύπαρξη του Multi Interface Shoe και του Multi Terminal μπορείτε να διευρύνετε περαιτέρω τις δημιουργικές σας επιλογές, με μια μεγάλη γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ, όπως φλας, φώτα, μικρόφωνα, και τηλεχειριστήρια.