Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΟΙ ΦΑΚΟΙ SONY FE 70-300mm F4.5-5.6 OSS G & 50mm F1.8

Ο πρώτος Sony α E-mount φακός που αγγίζει τα 300mm, και ένας μικρός, ελαφρύς και προσιτός σταθερός φακός 50mm.

Η Sony παρουσίασε δύο νέους φακούς full-frame για τις E-mount φωτογραφικές της μηχανές, τον FE 70-300mm F4.5-5.6 OSS G τηλεφακό zoom και τον σταθερό φακό 50mm F1.8.

Ο νέος φακός zoom FE 70-300mm G OSS F4.5-F5.6 αποτελεί τον πρώτο Sony α E-mount φακό που αγγίζει ένα εστιακό μήκος 300 χιλιοστών, διαθέτοντας υψηλή ανάλυση και εξαιρετική συνολική οπτική απόδοση σε όλο το εύρος του. Ο νέος σταθερός φακός 50mm F1.8 είναι εξαιρετικά μικρός, ελαφρύς και με προσιτή τιμή, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τα οφέλη ενός σταθερού φακού μεγάλου διαφράγματος, σε λογικό κόστος.

Νέος τηλεφακός zoom FE 70-300mm F4.5 – 5.6 G OSS

O νέος E-mount τηλεφακός zoom FE 70-300mm F4.5 – 5.6 G OSS (μοντέλο SEL70300G) της Sony έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και διαθέτει οπτικό σχεδιασμό τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ασφαιρικών γυαλιών φακών, δύο ED (Extra-low Dispersion)  και επίστρωση Nano AR της Sony, τα οποία συνδυάζονται για να καταστείλουν αποτελεσματικά την σφαιρική εκτροπή, την παραμόρφωση και την χρωματική εκτροπή. Αυτό εξασφαλίζει όμορφα αποτελέσματα υψηλής ανάλυσης τόσο για σταθερές λήψεις, όσο και για λήψη βίντεο. Ο νέος τηλεφακός zoom διαθέτει, επίσης, κορυφαία close-up απόδοσης, με ελάχιστη απόσταση εστίασης λιγότερο από 3 πόδια (0,9 m) και μέγιστη μεγέθυνση 0.31x, γεγονός που τον καθιστά ιδανική επιλογή για τηλε-μακρο φωτογραφία.

SEL70300G_A

Αυτή η άριστη επίδοση σε κοντινές λήψεις οφείλεται στην εξαιρετική ευκρίνεια που διαθέτει ο φακός σε όλο το εύρος του. Ο ευέλικτος φακός zoom περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot που συμβάλει στην ευκολότερη λήψη καθαρών εικόνων όταν φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο, χάρη στην ελαχιστοποίηση των κραδασμών της μηχανής. Επιπλέον, το νέο μοντέλο SEL70300G έχει ειδικό μηχανισμό που του επιτρέπει να επιτύχει γρήγορη, ομαλή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση και είναι, επίσης, ανθεκτικός στη σκόνη και την υγρασία εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία σε αντίξοες εξωτερικές συνθήκες.

Νέος σταθερός φακός 50 mm F1.8

Ζυγίζοντας λιγότερο από 192g, ο νέος ελαφρύς σταθερός φακός FE 50mm F1.8 (μοντέλο SEL50F18F) παρέχει ένα εξαιρετικό συνδυασμό επιδόσεων, μικρών διαστάσεων και αξίας, καθιστώντας τον μια τέλεια επιλογή για τους ερασιτέχνες φωτογράφους και εικονολήπτες που αναζητούν να βιώσουν τα οφέλη από ένα σταθερό φακό με ένα μεγάλο διάφραγμα, σε ένα εφικτό κόστος. Ο φακός διαθέτει νέο οπτικό σχεδιασμό με ένα ασφαιρικό στοιχείο που αντισταθμίζει αποτελεσματικά όλες τις μορφές της εκτροπής, με αποτέλεσμα όμορφες, ζωηρές εικόνες.

a7II_wFE50F18_right

Επιπλέον, διαθέτει ένα κυκλικό διάφραγμα έως F1.8, που παράγει όμορφα «bokeh» σε εικόνες, επιτρέποντας στο αντικείμενο της φωτογραφίας να ξεχωρίσει από ένα ομαλά από-εστιασμένο φόντο. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ο νέος σταθερός φακός είναι κατασκευασμένος με ένα στερεό μεταλλικό περίβλημα.