Νέα Νέα μοντέλα

SONY RX 10 III BRIDGE

Η μηχανή λανσάρεται μαζί με ένα νέας γενιάς τηλεφακό zoom, εύρους 24-600mm!

Διαθέτοντας έναν πρόσφατα εξελιγμένο τηλεφακό zoom 25x, με εντυπωσιακό εστιακό εύρος 24-600mm και ικανότητα αθόρυβου κλείστρου, η νέα RX10 III είναι σχεδιασμένη για απαιτητικούς φωτογράφους και εικονολήπτες που θέλουν να συλλαμβάνουν γρήγορη κίνηση και μακρινά θέματα όπως αθλητικές εκδηλώσεις, συναυλίες ή άγρια ζώα.

Είναι σε θέση να αναπαράγει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε μια ποικιλία από εστιακά μήκη και ρυθμίσεις κάμερας που θα απαιτούσαν περισσότερο από τρεις μεγάλους φακούς, για έναν χρήστη φωτογραφικής μηχανής με εναλλάξιμους φακούς.

RX10 III_rear

Ο συνδυασμός του stacked αισθητήρα 20.1MP τύπου 1.0, του φωτεινού φακού zoom και του επεξεργαστή BIONZ X υπόσχεται την υψηλότερη ποιότητα εικόνας σε όλο το εστιακό εύρος, είτε πρόκειται για λήψη φωτογραφιών, είτε για λήψη βίντεο σε έως και 4K ποιότητα. Επιπλέον, συνδυάζοντας την ευκολία ενός τηλεφακού με τον καινοτόμο stacked αισθητήρα εικόνας CMOS, η RX10 III προσφέρει νέες εμπειρίες απεικόνισης, όπως λήψη Super Slow Motion βίντεο μέχρι και 1000 fps, σε όλο το εύρος του τηλεφακού. Επωφελείται από το σύστημα αυτόματης εστίασης Fast Intelligent AF που εστιάζει σε μόλις 0.09 δευτερόλεπτα – και όλα αυτά σε ένα υψηλής ποιότητας σώμα που επιχειρεί να συνδυάσει την πρακτικότητα και την ακατέργαστη ομορφιά.

RX10 III_phantom

 Πλεονεκτήματα φακού

Το επιστέγασμα της RX10 III είναι ο φακός νέας γενιάς ZEISS Vario-Sonnar T*. Καλύπτοντας ένα τεράστιο εστιακό εύρος 24-600mm (25x οπτικό zoom), η RX10 III είναι ιδανική σε μια σειρά από διαφορετικές συνθήκες λήψης, από λήψεις τοπίων με ευρεία γωνία έως λήψεις τηλεφακού για αθλητικές εκδηλώσεις ή άγρια πτηνά, όλα σε ένα πακέτο μικρών διαστάσεων. Ο φακός μεγάλου διαφράγματος (F2.4-4.0) μεγιστοποιεί την δυνατότητα του μεγάλου αισθητήρα τύπου 1.0 για την επίτευξη υψηλής ποιότητας εικόνας και όμορφου «bokeh», ακόμα και στις λήψεις τηλεφακού.

Ο νέος σχεδιασμός των οπτικών περιλαμβάνει οκτώ γυάλινα στοιχεία ED, συμπεριλαμβανομένου ενός γυάλινου super ED στοιχείου και δύο ασφαιρικούς ED φακούς. Όλα αυτά τα στοιχεία εργάζονται από κοινού για να αντισταθμίσουν τη χρωματική εκτροπή που συχνά επηρεάζει τους τηλεφακούς, προσφέροντας υψηλή αντίθεση και ποιότητα της εικόνας από άκρη σε άκρη, σε όλο το εύρος του zoom. Ο νέος οπτικός σχεδιασμό περιέχει τον προηγμένης τεχνολογίας ασφαιρικό (ΑΑ) φακό και υπόσχεται εξαιρετική απόδοση απεικόνισης, διατηρώντας παράλληλα σε μικρό μέγεθος την ίδια τη μονάδα του φακού. Επιπλέον, με ελάχιστη απόσταση εστίασης 72 εκατοστών σε μια πλήρη έκταση 600 χιλιοστών (0.49x μέγιστη μεγέθυνση), ο νέος φακός είναι σε θέση να παράγει λεπτομερείς εικόνες φακού macro. Η Επίστρωση Zeiss T* ελαχιστοποιεί το φαινόμενο αναλαμπών (flare) και ειδώλων (ghosting), που συχνά επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού και προσφέρει πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων και καθαρή έκφραση της εικόνας. Το διάφραγμα διαθέτει εννέα λεπίδες που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν έναν σχεδόν τέλειο κύκλο στο εύρος διαφράγματος F2.4 έως F11 για απαλή, όμορφη έκφραση «bokeh». Ο αλγόριθμος Optical SteadyShot έχει βελτιστοποιηθεί για το σχεδιασμό του φακού του RX10 III και προσφέρει μέχρι και 4,5 θέσεις σταθεροποίησης εικόνας, για εξαιρετική προστασία από το κούνημα της μηχανής, ακόμα και για μη σταθερές λήψεις με το χέρι σε συνθήκες τηλεφακού ή εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.