Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ SONY WALKMAN WS60

Δύο ασύρματα Walkman για αθλητές, που έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες προπόνησης.

Τα νέα αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη Walkman της σειράς WS60 από τη Sony, σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στην αγαπημένη σας άσκηση, είτε αυτή είναι στο νερό είτε είναι στην ξηρά. Τώρα με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, αυτά τα ανθεκτικά all-in-one ασύρματα MP3 Player είναι ιδανικά για μεγαλύτερες και πιο έντονες προπονήσεις.

Η σειρά WS620 περιλαμβάνει το NW-WS623 (4GB) και το NW-WS625 (16GB), δύο ασύρματα Walkman για αθλητές που έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες προπόνησης. Κατάλληλα για θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -5 έως 45 βαθμούς με ανθεκτικότητα στη σκόνη επιπέδου IP6X, αποκλείοντας μικρά σωματίδια. Αν πάλι θέλετε μια δροσιστική βουτιά σε μια ζεστή μέρα, και τα δύο μοντέλα είναι αδιάβροχα και μπορούν να βυθιστούν μέχρι και 2 μέτρα κάτω από το νερό για 30 λεπτά, είτε στην πισίνα είτε στη θάλασσα.

Φτιαγμένο για ταχύτητα, ένταση και αντοχή

Μπορείτε, επίσης, να διασφαλίσετε μια άνετη εφαρμογή, δεδομένου ότι είναι εργονομικά σχεδιασμένα πιο λεπτά, πιο ελαφριά και κατά 35% μικρότερααπό την σειρά WS610. Διατίθενται σε μαύρο, μπλε, κίτρινο ή γκριζωπό λευκό. Η βελτιωμένη εφαρμογή τους, υπόσχεται ότι θα παραμείνουν στη θέση τους ανεξαρτήτως των κινήσεών σας.

Στρώστε τον δρόμο σας με επιτυχία

Για πρώτη φορά σε ένα αδιάβροχο Walkman, η Sony φέρνει την τεχνολογία Ψηφιακής Εξουδετέρωσης Θορύβου που ονομάζεται λειτουργία ήχου περιβάλλοντος (Ambient Sound mode) και σας επιτρέπει να ακούτε τους εξωτερικούς ήχους, όταν θέλετε, για καλύτερη υπαίθρια προπόνηση.

Προπονηθείτε για ώρες, όπου κι αν βρίσκεστε, με την σειρά WS620, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, η λειτουργία Ψηφιακής Εξουδετέρωσης Θορύβου σας επιτρέπει να ακούτε καθαρά τους εξωτερικούς ήχους από τη μουσική σας, κατά την διάρκεια έντονων διαδρομών ποδηλασίας, χωρίς να αφαιρέσετε την συσκευή σας ενώ σας επιτρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφό σας στην προπόνηση ή τον προπονητή σας, χωρίς να χάσετε ούτε λεπτό.

Σηκωθείτε, ετοιμαστείτε και φύγατε

Με το σύστημα γρήγορης φόρτισης (Quick Charge) μπορείτε να συνδέσετε το Walkman® για 3 λεπτά και είναι έτοιμο για μια σταθερή 60λεπτη προπόνηση. Διαφορετικά φορτίστε πλήρως για έως και 12 ώρες από την αγαπημένη σας μουσική εν κινήσει.

Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο

Απλά συνδέστε το Walkman με τον υπολογιστή σας, μεταφέρετε τα αρχεία που θέλετε να ακούσετε, και βγείτε έξω – έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο με τα καλύτερα μουσικά κομμάτια στα αυτιά σας, χωρίς επιπλέον συσκευές για να σας βαραίνουν. Εναλλακτικά, απλά συνδέστε το τηλέφωνό σας με Bluetooth και NFC με ένα μόνο πάτημα, για να ακούσετε την  αγαπημένη σας playlist για γυμναστική από το τηλέφωνό σας, χωρίς το οποίο είναι δύσκολο να προπονηθείτε.