Νέα μοντέλα

SONY ZV-E1

Η νέα φωτογραφική μηχανή full frame για vlog της Sony υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία δημιουργίας περιεχομένου!

Τοποθετημένη στην κορυφή της σειράς φωτογραφικών μηχανών vlog της Sony, η νέα ZV-E1 είναι εφοδιασμένη με το E-mount της Sony και υπόσχεται κινηματογραφικές εικόνες με πλούσια διαβάθμιση, απόδοση χαμηλού θορύβου και υψηλή ευαισθησία.

Η ZVE1 είναι μια ειδική φωτογραφική μηχανή για vlog που διαθέτει αισθητήρα 35mm fullframe CMOS Exmor R με οπίσθιο φωτισμό, με περίπου 12,1 ενεργά megapixel, ο οποίος φιλοδοξεί να προσφέρει υψηλή ευαισθησία, χαμηλό θόρυβο και πανέμορφο bokeh.

Με έως και 8 φορές μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από προηγούμενους τύπους, ο επεξεργαστής εικόνας BIONZ XR ενισχύει αισθητά την απόδοση υψηλής ευαισθησίας, την απόδοση διαβαθμίσεων, την αναπαραγωγή χρωμάτων, την απόδοση χαμηλού θορύβου και πολλά άλλα σύμφωνα με τη Sony. Ο μεγάλος όγκος δεδομένων που παράγεται από τον αισθητήρα εικόνας μπορεί να επεξεργαστεί σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και κατά τη λήψη υλικού 4K (QFHD: 3840 x 2160) σε 120p. Ο επεξεργαστής BIONZ XR συμβάλλει επίσης σημαντικά στη βελτίωση της ταχύτητας και της ακρίβειας της AF.

Μπορεί να εγγραφεί βίντεο υψηλής ποιότητας 4K (QFHD) με ανάγνωση fullframe σε 10-bit 4:2:2, χωρίς την ανάγκη για 40 pixel binning. Αυτό καθιστά διαθέσιμα τα πλεονεκτήματα έκφρασης του format fullframe για την εγγραφή βίντεο, ενώ παράλληλα παρέχει υλικό υψηλής ανάλυσης 4K χωρίς moiré ή jaggies.

Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν 4K 60p και μπορούν να αναβαθμίσουν μέχρι 4K 120p μέσω του CreatorsCloud με εξαιρετικά ομαλές εικόνες 5x (max.) αργής κίνησης. Κατά την άμεση αναπαραγωγή βίντεο σε αργή ή γρήγορη κίνηση στη λειτουργία S&Q, ενώ χρησιμοποιείται το φορμά XAVC SI στα 60p, ένας μέγιστος ρυθμός bit των 600 Mbps (4:2:2 10-bit, H.264, AllI) παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Όταν αναβαθμίζεται και χρησιμοποιείται το φορμά XAVC S, μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 10x αργή κίνηση με ανάλυση Full HD στα 240 fps, παρέχοντας νέες προοπτικές σε δυναμικά αθλήματα και άλλους τύπους δράσης.

Το εύρος φωτισμού 15+ stops καθιστά δυνατή τη λήψη εικόνων με φυσική εμφάνιση σε μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων φωτισμού χωρίς να χάνεται η λεπτομέρεια των φωτεινών σημείων ή των σκιών.

Το τυπικό εύρος ISO εκτείνεται από 80 έως 102400 τόσο για φωτογραφίες όσο και για ταινίες. Το διευρυμένο εύρος για φωτογραφίες είναι 40 έως 409600 και για ταινίες είναι από 80 έως 409600.

Μετατρέψτε τις κινηματογραφικές αναζητήσεις σε πραγματικότητα

Η ZVE1 μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο που ξεχωρίζει με τις ρυθμίσεις Cinematic Vlog– ένας διαισθητικός τρόπος για τη δημιουργία σκηνών που μοιάζουν με ταινίες μεγάλου μήκους. Επιλέγοντας το κατάλληλο Look and Mood, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει κινηματογραφικό υλικό vlog που ταιριάζει ιδανικά στη σκηνή και τη δημιουργική πρόθεση. Οι Ρυθμίσεις Cinematic Vlog περιλαμβάνουν το “Looks που αποδίδει φυσικούς μεσαίους τόνους, καθώς και απαλά χρώματα και ομαλές ανταύγειες που είναι απαραίτητες για την κινηματογραφική εμφάνιση και ενισχύουν τους τόνους του δέρματος, το “Moods που δίνει έμφαση σε συγκεκριμένα χρώματα και την ταχύτητα μετάβασης AF που καθορίζει πόσο γρήγορα θα εναλλάσσεται η αυτόματη εστίαση μεταξύ των θεμάτων. Η συνολική κινηματογραφική αίσθηση ενισχύεται περαιτέρω από τον ρυθμό καρέ 24 fps και την ευρεία αναλογία διαστάσεων Cinemascope (2,35:1) με μαύρες λωρίδες πάνω και κάτω από την εικόνα.

Για μια πραγματικά κινηματογραφική εμφάνιση, η ZVE1 διαθέτει SCinetone. Βασισμένο στην τεχνολογία Cinema Line της Sony, το SCinetone παρέχει φυσικούς μεσαίους τόνους που είναι απαραίτητοι για την καλή εμφάνιση του χρώματος του δέρματος, ώστε να προσφέρει κινηματογραφική ποιότητα.

Μια επιλογή νέων Creative Looks διευκολύνει τη δημιουργία εντυπωσιακών εμφανίσεων για φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τη φωτογραφική μηχανή. Παρέχονται 10 Creative Looks ως προεπιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έχουν ή να προσαρμοστούν. Επιπλέον, το πρόσφατα προστιθέμενο My Image Style καθιστά δυνατή τη λήψη στη λειτουργία Intelligent Auto ή Scene Selection, τα εικονίδια στην οθόνη αφής διευκολύνουν την άμεση ρύθμιση του bokeh φόντου, της φωτεινότητας και του τόνου χρώματος, καθώς και την επιλογή ενός Creative Look.

Η τεχνητή νοημοσύνη και η κορυφαία τεχνολογία προσφέρουν σταθερά εκπληκτικές εικόνες

Η τεχνολογία αναγνώρισης AF σε πραγματικό χρόνο ενσωματώνει μια καινοτόμα μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί δεδομένα μορφής του θέματος για να αναγνωρίζει με ακρίβεια την κίνηση – η τεχνολογία εκτίμησης ανθρώπινης στάσης χρησιμοποιεί διδαχθείσες ανθρώπινες μορφές και στάσεις για να αναγνωρίζει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και τη θέση του σώματος και του κεφαλιού με μεγάλη ακρίβεια, καθιστώντας δυνατή την ασφάλιση και παρακολούθηση ενός θέματος που κοιτάζει μακριά από τη φωτογραφική μηχανή. Η μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να διακρίνει ακόμη και μεταξύ πολλαπλών υποκειμένων με διαφορετικές στάσεις και η αναγνώριση μεμονωμένων προσώπων έχει επίσης βελτιωθεί, ώστε να επιτυγχάνεται αξιοπιστία παρακολούθησης σε δύσκολες καταστάσεις, όπως όταν το πρόσωπο ενός υποκειμένου είναι κεκλιμένο, υπό σκιά ή με οπίσθιο φωτισμό. Εκτός από τον άνθρωπο και τα ζώα, η μονάδα επεξεργασίας AI καθιστά τώρα δυνατή την αναγνώριση θεμάτων πτηνών, εντόμων, αυτοκινήτων/τρένων και αεροπλάνων, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και αξιοπιστία κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Η ZVE1 διαθέτει AIbased Realtime Trackingiv που μπορεί να ενεργοποιηθεί με τον καθορισμό του θέματος και το μισό πάτημα του κουμπιού κλείστρου. Στη συνέχεια, η φωτογραφική μηχανή θα ανιχνεύσει αυτόματα το θέμα, αφήνοντας τον χρήστη ελεύθερο να επικεντρωθεί στο καδράρισμα και τη σύνθεση. Η νέα ZV-E1 διαθέτει γρήγορο υβριδικό AF για γρήγορη λήψη και επίμονη παρακολούθηση, καθώς και λεπτομερείς ρυθμίσεις AF για απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο.

Μια συμπαγής μονάδα σταθεροποίησης ακριβείας και αισθητήρες γυροσκοπίου με βελτιστοποιημένους αλγορίθμους επιτυγχάνουν σταθεροποίηση έως και 5,0 βημάτων που συμβάλλει στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων ποιότητας εικόνας της ZVE1. Το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής ανιχνεύεται και διορθώνεται αποτελεσματικά σε 5 άξονες και η σταθεροποίηση εικόνας εντός του σώματος της μηχανής vlog μπορεί να παρέχει αποτελεσματική σταθεροποίηση με ένα ευρύ φάσμα φακών, συμπεριλαμβανομένων φακών Emount που δεν περιλαμβάνουν δική τους σταθεροποίηση.

ZV-E1

Η λειτουργία σταθεροποίησης Dynamic active Mode είναι περίπου 30% πιο αποτελεσματική από την Active Mode που διέθεταν τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτό καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη λήψη ομαλών, σταθερών βίντεο vlog ενώ κινείστε για τολμηρή, δυναμική έκφραση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της ZVE1 είναι το Αυτόματο καδράρισμα με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη για βίντεο ιδανικό για την καταγραφή συνεντεύξεων, μουσικών παραστάσεων, μαγειρικής και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης θέματος βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη, η λειτουργία Auto Framing περικόπτει αυτόματα το καρέ για να διατηρεί το θέμα σε περίοπτη θέση κατά τη λήψη βίντεο. Ακόμη και χωρίς να μετακινείτε τη φωτογραφική μηχανή, το καδράρισμα προσαρμόζεται συνεχώς ώστε να ακολουθεί ομαλά το θέμα, κάτι που θα είναι επίσης χρήσιμο για τη λειτουργία λήψης ενός ατόμου. Το θέμα προς παρακολούθηση μπορεί να επιλεγεί εύκολα μέσω της ευαίσθητης οθόνης αφής της κάμερας ή της εφαρμογής Creators App σε smartphone.

Η αντιστάθμιση αναπνοής καταστέλλει τις μετατοπίσεις της εικόνας κατά την εστίαση, ώστε να διατηρείται σταθερή η γωνία θέασης και να επιτυγχάνονται ομαλά, δραματικά εφέ εστίασης. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης λειτουργία αναγνώρισης πολλαπλών προσώπων, η οποία ρυθμίζει αυτόματα το bokeh και την εστίαση σε πολλαπλά αναγνωρισμένα πρόσωπα κατά τη λήψη ομαδικών selfies ή ομαδικών πορτραίτων – αποτρέποντας προβλήματα όπως το να εστιάζουν μόνο τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά, ενώ εκείνα που βρίσκονται πιο πίσω είναι εκτός εστίασης.

Η ZVE1 διαθέτει επίσης έναν σταθεροποιητή καρέ που διατηρεί αυτόματα σταθερή τη θέση του θέματος στο καρέ. Η προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης θέματος με βάση την τεχνητή νοημοσύνη συνεργάζεται με τη δυναμική ενεργή λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας της φωτογραφικής μηχανής για να διατηρεί το θέμα ομαλά και σταθερά στο κάδρο όπως θέλετε ελεύθερα κατά τη διάρκεια της λήψης με το χέρι – Αυτό καθιστά δυνατή τη δημιουργία βίντεο ομαλής έκφρασης, όπως κατά τη λήψη followup φωτογραφιών ή τη λήψη γύρω από το θέμα.

ZV-E1 Vlogging camera

Με την ZVE1 οι τόνοι του δέρματος βελτιστοποιούνται ανεξάρτητα για φωτογραφίες και βίντεο, ώστε το δέρμα να είναι φυσικό και να αποδίδεται όμορφα, είτε πρόκειται για λήψη selfies είτε για vlogging. Η κάμερα διαθέτει επίσης διακόπτη Bokeh για ενίσχυση του φόντου bokeh με ένα άγγιγμα και εφέ μαλακού δέρματος κατά τη λήψη βίντεο.

Φυσικά, η ZVE1 περιλαμβάνει επίσης τη ρύθμιση Product Showcase για βίντεο επισκόπησης προϊόντων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάζουν ομαλά την εστίαση από το πρόσωπο του παρουσιαστή σε ένα προϊόν που κρατάνε μπροστά από το φακό και πάλι πίσω.

Ομαλό, απλό, ευέλικτο ζουμ

Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν δημιουργικό έλεγχο του ζουμ με τη φωτογραφική μηχανή ZVE1. Ο επιλογέας ζουμ που βρίσκεται στο επάνω μέρος της λαβής δεν ελέγχει μόνο τους συμβατούς τροφοδοτούμενους φακούς ζουμ, αλλά επιτρέπει επίσης τη χρήση του Clear Image Zoom με μη τροφοδοτούμενους φακούς ζουμ και prime φακούς με λιγότερη υποβάθμιση της εικόνας. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των φακών που απαιτούνται για πολλά project.

Οι ρυθμίσεις AF αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και περιοχής εστίασης παραμένουν ενεργές κατά το ψηφιακό ζουμ ή με το Clear Image Zoom, διασφαλίζοντας ότι επιτυγχάνεται η πλήρης ακρίβεια και ταχύτητα του συστήματος AF με ανίχνευση φάσης της φωτογραφικής μηχανής, ακόμη και κατά τη διάρκεια των λειτουργιών ψηφιακού ζουμ.

Ελέγξτε το χρόνο για να αποτυπώσετε αξέχαστες στιγμές και συνθήκες

Η δημιουργία Timelapse εντός της φωτογραφικής μηχανής είναι μια εξαιρετική λειτουργία για τους χρήστες που θέλουν να καταγράφουν ακολουθίες Timelapse, όπως οι κινήσεις των σύννεφων, των ανθρώπων, των πόλεων και άλλων θεμάτων που αλλάζουν αργά με μοναδικά εκφραστικούς τρόπους. Το διάστημα έκθεσης μπορεί να ρυθμιστεί από 1 δευτερόλεπτο έως 60 δευτερόλεπτα, καθιστώντας εύκολη τη συμπίεση της αργής δράσης σε απολαυστικές ακολουθίες timelapse.

ZV-E1 & Lens

Προηγμένος ήχος

Η ZVE1 διαθέτει ένα μικρόφωνο υψηλής απόδοσης με 3 κάψουλες και μεταβλητή κατευθυντικότητα, το οποίο μπορεί να λαμβάνει καθαρό ήχο σε εξωτερικούς χώρους, όπου ο άνεμος και ο περιβαλλοντικός θόρυβος μπορεί να αποτελούν πρόβλημα, και παρέχεται με ένα προστατευτικό κάλυμμα που μπορεί να μειώσει σημαντικά τον θόρυβο του ανέμου κατά τη φωτογράφιση σε ανεμώδη εξωτερικά περιβάλλοντα. Οι ρυθμίσεις κατευθυντικότητας Auto Front All Directions, και Rear είναι διαθέσιμες για να ταιριάζουν σε διάφορα περιβάλλοντα, και αλλάζει αυτόματα σε μια κατεύθυνση σύμφωνα με την αναγνώριση προσώπου, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να κάνουν βέλτιστες εγγραφές.

Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει επίσης μια υποδοχή πολλαπλής διασύνδεσης (MI) με ψηφιακή διασύνδεση ήχου και υποδοχές μικροφώνου και ακουστικών που προσφέρουν διευρυμένες δυνατότητες ήχου.

Η προηγμένη υποστήριξη επεξεργασίας μεταφέρει τις προθέσεις του δημιουργού

Η ZVE1 υποστηρίζει προηγμένες λειτουργίες εγγραφής βίντεο – οι δυνατότητες γρήγορης ανάγνωσης και επεξεργασίας δεδομένων υψηλού όγκου του fullframe αισθητήρα εικόνας επιτρέπουν την ανάγνωση fullframe 4K χωρίς pixel binning, καθώς και μια σειρά από format εγγραφής που προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και πιο ευέλικτη, αποτελεσματική επεξεργασία στο postproduction.

Η ZVE1 μπορεί να εγγράψει βίντεο 10-bit 4:2:2 εσωτερικά όταν χρησιμοποιεί συμπίεση Long GOP ή All Intra, υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή intraframe (AllI) και η εγγραφή σε μορφή XAVC HS με χρήση του κωδικοποιητή MPEGH HEVC/H.265 παρέχει περίπου διπλάσια απόδοση.

Η φωτογραφική μηχανή vlog διαθέτει επίσης ευέλικτο ISO, το οποίο ρυθμίζεται σε AUTO ή χειροκίνητα μεταξύ 640 και 102400 (160 και 409600 στη λειτουργία διευρυμένου ISO και προφίλ εικόνας με δυνατότητα ανάθεσης LUT, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργούν συγκεκριμένες εμφανίσεις όταν κάνουν λήψεις σε άλλες λειτουργίες εκτός από μία από τις προκαθορισμένες λειτουργίες καταγραφής.

Σχεδιασμένη για ομαλό, εύκολο vlogging

Η ZVE1 έχει σχεδιαστεί για ευκολία στη χρήση, με μια οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών που ανοίγει στο πλάι για εύκολη παρακολούθηση και λειτουργίες αφής κατά την εγγραφή, καθώς και με διάταξη και λαβή ελέγχου βελτιστοποιημένη για vlogging.

Χαρακτηριστικά για βολικές, αξιόπιστες λήψεις

Η νέα φωτογραφική μηχανή vlog διαθέτει αδιάλειπτη τροφοδοσία για εκτεταμένη εγγραφή με την μπαταρία Z υψηλής χωρητικότητας της Sony και USB PD (Power Delivery) που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Για ακόμη καλύτερη απόδοση ισχύος, ο επεξεργαστής εικόνας, ο αισθητήρας εικόνας και τα σχετικά κυκλώματα έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της οικονομίας ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λήψης.

Συμπαγής και ελαφριά

Η ZVE1 είναι η πιο συμπαγής, ελαφριά φωτογραφική μηχανή vlog στον κόσμο με αισθητήρα CMOS fullframe και δυνατότητα εναλλαγής φακών. Η εξαιρετική ευελιξία της δίνει στους vloggers νέες δυνατότητες για δημιουργική έκφραση. Διαθέτει σχεδιασμό ανθεκτικό στη σκόνη και την υγρασία. Η ZVE1 μπορεί να χειρίζεται ακόμη και με το ένα χέρι, εάν χρησιμοποιείτε τη λαβή λήψης με ασύρματο τηλεχειριστήριο (GPVPT2BT).

Creators Cloud και εύκολη σύνδεση με smartphone

Οι δημιουργοί μπορούν να συνδεθούν και να μοιραστούν περιεχόμενο εύκολα με την πρόσφατα ανακοινωθείσα πλατφόρμα Creators Cloud της Sony και την εύκολη σύνδεση smartphone. Οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν γρήγορα κλιπ σε ένα smartphone χρησιμοποιώντας τα Shot Marks για να αναγνωρίζουν τμήματα του καταγεγραμμένου υλικού με κλιπ 15, 30 και 60 δευτερολέπτων που μεταφέρονται για χρήση σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Η εφαρμογή Creators App μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της ZVE1 από το smartphone και τη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο που έχουν τραβηχτεί με τη φωτογραφική μηχανή στο smartphone. Η κατάσταση της μπαταρίας της φωτογραφικής μηχανής και των μέσων ενημέρωσης μπορεί να παρακολουθείται από το smartphone και η ημερομηνία και τα ονόματα της φωτογραφικής μηχανής μπορούν να επεξεργαστούν ανάλογα με τις ανάγκες. Η εφαρμογή Creators App παρέχει επίσης έναν βολικό τρόπο ενημέρωσης του λογισμικού της κάμερας.

Επεξεργασία σε βάθος

Η ZVE1 καταγράφει μεταδεδομένα σταθεροποίησης εικόνας και περιστροφής της κάμερας, τα οποία μπορούν να είναι χρήσιμα κατά την επεξεργασία στην δωρεάν εφαρμογή για desktop Catalyst Browse, στην επί πληρωμή εφαρμογή για desktop Catalyst Prepare ή στο pluginl, καθώς οι χρήστες μπορούν να σταθεροποιήσουν γρήγορα και με ακρίβεια το υλικό κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Η αντιστάθμιση της αναπνοής του φακού μπορεί να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Ζωντανή ροή υψηλής ποιότητας

Μεταδώστε ζωντανά περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας, καθώς όταν συνδεθεί σε προσωπικό υπολογιστή ή smartphoneli μέσω USB, η ZVE1 μπορεί να λειτουργήσει ως webcam 4K (2160p) και να αναβαθμίσει τις online συναντήσεις, τις ζωντανές εκδηλώσεις, ακόμα και τις απλές συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σε νέα δημιουργικά ύψη.

Σχεδιασμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Εκτός από τη δέσμευση της Sony για ένα βιώσιμο μέλλον με παγκόσμιες πρωτοβουλίες όπως το Road to Zero και ο στόχος για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για το 2030, η ZVE1 έχει αναπτυχθεί ειδικά με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει προστατευτικό για ανέμους που χρησιμοποιεί ίνες από ανακυκλωμένα μπουκάλια ΡΕΤ για να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της Sony, χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα.

Τέλος, η εξωτερική συσκευασία της ZVE1 είναι περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένη και ανακυκλώσιμη χωρίς πλαστικό και χρησιμοποιεί το “Original Blend Material” της Sony – μπαμπού, ζαχαροκάλαμο και ανακυκλωμένο χαρτί. Επίσης, για τις τσάντες του προϊόντος χρησιμοποιούνται μη υφαντά υφάσματα φυτικής προέλευσης για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Sony.

Επίσης, η ZVE1 περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που διευκολύνουν τη λειτουργία με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ανάγνωσης οθόνης για άτομα με προβλήματα όραση. Τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη λήψη και την αναπαραγωγή με τη χρήση της ZVE1.

Διαθεσιμότητα

Η νέα ZVE1 θα είναι διαθέσιμη τον Μάιο του 2023 σε διάφορους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Sony.

 


Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.