Εκθέσεις φωτογραφίας

SPAP PHOTOGRAPHY: “A WOMAN TO LOVE II” ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μετά την παρουσίασή της σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, η έκθεση ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα!

Ο SPAP Photography (φωτογράφος Σπύρος Παπαδάτος) παρουσιάζει, με το δικό του μάτι, πόζες γυναικείας ομορφιάς που απεικονίζουν την πλαστικότητα και αρμονία του γυναικείου σώματος και την καλλιτεχνική ευαισθησία του δημιουργού τους.

Μεταξύ των έργων της έκθεσης το διεθνώς βραβευμένο πορτραίτο: “Maria Woman” – HM FIAP Awarded Author (Honorary Mention from Federation Internationale De L’Art Photographique  – Έπαινος από την Διεθνή Ένωση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας, συντελεστές: Stylist, Make Up Artist: Ζωή Ευθυμοπούλου & Model: Μαρία Μελεούνη) το οποίο διακρίθηκε στον διεθνή διαγωνισμό 10th International Salon-circuit of Art Photography “With Love to Women” – 2015.

Σε συνέχεια της πρώτης παρουσίασης της έκθεσης του SPAP Photography “A Woman to Love II” στο πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τον Μάιο-Ιούλιο του 2016, και λόγω της μεγάλης επιτυχίας της, παρουσιάστηκε επίσης, τον Μάρτιο του 2017, στην Δημοτική Πινακοθήκη του Ηρακλείου Κρήτης.

Πλέον ταξιδεύει στο εξωτερικό και παρουσιάζεται στην Βαρκελώνη της Ισπανίας (πολιτιστικό κέντρο Ateneu Sagrerenc – Espai 30.) Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 13/5, στις 7μμ το απόγευμα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τη Παρασκευή 26/5 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για όσους δεν θα δουν την έκθεση στην Βαρκελώνη, πραγματοποιείται προ-παρουσίασή της στην Αθήνα (Cascara all day Bar στα Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21) έως αύριο Τετάρτη 10/5 (19:00 – 23:00). Η είσοδος είναι ελεύθερη.