Εκθέσεις φωτογραφίας

SPONTANEOUS SHOOTERS: “ON THE ROAD”

Διάρκεια: 14 – 15 – 16 Οκτωβρίου 2022!

Η κοινή αγάπη για την Τέχνη της Φωτογραφίας σε συνδυασμό με το πάθος για δημιουργικότητα συνετέλεσε στην δημιουργία της έκθεσης “On The Road”, η οποία αποτελείται από 8 μικρές θεματικές ενότητες γύρω απο τον άνθρωπο και το περιβάλλον του, όπως αποτυπώθηκε μέσα απο τον φακό 28 φωτογράφων.

Όλες οι φωτογραφίες είναι αυθόρμητες και τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια των εξορμήσεων της φωτογραφικής ομάδας Spontaneous Shooters μέσα από τα σεμινάρια φωτογραφίας δρόμου του φωτογράφου Ανδρέα Καμουτσή.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που λάβαμε, διαβάζουμε τα εξής: “ο στόχος της ομάδας είναι να διεισδύσουμε οπτικά πίσω από την κοινή θέα και να γνωρίσουμε την πόλη μας από μια άλλη σκοπιά, εστιάζοντας σε θέματα που βλέπουμε καθημερινά αλλά προσπερνάμε, πάντα μέσα από το σκόπευτρο της μηχανής μας.

Η ομάδα Spontaneous Shooters αποτελείται από ολιγομελή τμήματα και δραστηριοποιείται με εβδομαδιαίες εξορμήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός Αθηνών σε διάφορα επιλεγμένα σημεία και γειτονιές, υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Καμουτσή. Τον τελευταίο χρόνο εξερεύνησαμε πάνω από 25 τοποθεσίες σε 50 συναντήσεις στον δρόμο και άλλες 25 διαδικτυακά. Και η δημιουργία συνεχίζεται…”

Συμμετέχουν αλφαβητικά

Ανδρέας Άνθιμος, Γεωργία Αποστολίδου, Τζωρτζίνα Βάρδα, Νάσος Βασιλογιάννης, Σάκης Γαλάνης, Λίλη Γαλιατσάτου, Αντώνης Γκόλτσος, Γιώργος Γκούφας, Χριστίνα Διακογιάννη, Σωτήρης Θεοδοσίου, Παναγιώτης Καραγεώργος, Γιώργος Κανάκης, Ρένα Κουφογιαννάκη, Έφη Λιάλιου, Νατάσσα Λαντζάκη, Γιάννης Μαΐστρος, Κατερίνα Μανίτσα, Κατερίνα Μαργαρίτη, Στέλιος Μανταλέρος, Petros Markovic, Δημήτρης Μεϊντάνης, Βασίλης Μουλαγιάννης, Κλεάνθης Μπαντής, Φώτης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Παπανδρέου, Arja Heinonen-Ρηγανά, Χριστίνα Σαπουνάκη, Έλσα Τσαγκλή.

Επιμέλεια έκθεσης: Γιώργος Κουτσουβέλης, Ανδρέας Καμουτσής

  • Χώρος: iFocus Gallery, Αθήνα – Ιπποκράτους 13 & Ακαδημίας 57 (εντός στοάς Όπερα)
  • Εγκαίνια: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 8μμ
  • Διάρκεια: 14 – 15 – 16 Οκτωβρίου 2022
  • Ωράριο: Σάββατο – Κυριακή, 17:00 – 21:00
  • Είσοδος δωρεάν

– Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Petros Markovic