Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

SPONTANEUS SHOOTERS: ANAKOINΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Δείτε τις εικόνες και τα ονόματα των νικητών!

O διαγωνισμός αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της φωτογραφίας, που επιχείρησαν να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους και να μοιραστούν την αισθητική τους αντίληψη για την αστική ζωή.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να καταγράψουν μοναδικές στιγμές μέσα από την Τέχνη της φωτογραφίας δρόμου, αποτυπώνοντας τις καθημερινές στιγμές, μέσα από το συναίσθημα και τις ιδιαιτερότητες του αστικού τοπίου με το δικό τους ξεχωριστό κι ελεύθερο τρόπο.

Πρώτος νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Καλλιμάνης που εξασφάλισε ως βραβείο μία φωτογραφική μηχανή Fujifilm instax mini 12 – Mint Green, που αποτελεί ευγενική χορηγία της Fujifilm Hellas. Βλέπετε τη φωτογραφία του στην κορυφή της σελίδας!

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η ακόλουθη λήψη του Αχιλλέα Πέτροβα, που λαμβάνει ως έπαθλο μια ετήσια υποτροφία για τη συμμετοχή στη φωτογραφική ομάδα Spontaneous Shooters την περίοδο 2023-24 (Οκτώβριος – Μάιος).

Αχιλλέας Πέτροβας

Στην τρίτη θέση επιλέχτηκε μια λήψη του Κωνσταντίνου Μάνιου, που λαμβάνει ως έπαθλο μια ετήσια υποτροφία για τη συμμετοχή στη φωτογραφική ομάδα Spontaneous Shooters την περίοδο 2023-24 (Οκτώβριος – Μάιος).

Την τέταρτη θέση κατέκτησε μια εικόνα του Λευτέρη Αναστασιάδη, που κέρδισε ως βραβείο το λεύκωμα φωτογραφίας  “Mία Θέση Ανάμεσά Τους / A Place Among Them” του δημιουργού της ομάδας Spontaneous Shooters και συνεργάτη μας Ανδρέα Καμουτσή.

Λευτέρης Αναστασιάδης

Τέλος, την πέμπτη θέση κατέλαβε μια εικόνα του Αντώνη Αλεξάκη που κέρδισε ως βραβείο το λεύκωμα φωτογραφίας “Mία Θέση Ανάμεσά Τους / A Place Among Them” του δημιουργού της ομάδας και συνεργάτη μας Ανδρέα Καμουτσή.

Αντώνης Αλεξάκης

Τα δώρα των νικητών απονεμήθηκαν στην έκθεση της ομάδας!

Οι απονομές των δώρων στους νικητές έγιναν την Πέμπτη 5/10/23 στο T.A.F./ the art foundation (Νορμανού 5, Μοναστηράκι) όπου και θα παρουσιαστεί το project Momentary Lapse of Α Shutter, με έργα των Spontaneous Shooters. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό φωτογραφικό project που δημιουργήθηκε το τελευταίο έτος και αναδεικνύει την κρυφή, συχνά παραβλεπόμενη, πλευρά της πόλης που ζούμε. Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Κυριακή 8/10. Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ!

Στιγμιότυπο από την απονομή στο νικητή του 1ου βραβείου του διαγωνισμού Νίκο Καλλιμάνη, ο οποίος κέρδισε μια Fujifilm instax mini 12. Μαζί του ο Σύμβουλος Εκδόσεων της εταιρίας μας Μενέλαος Μελετζής (αριστερά) και ο δημιουργός της ομάδας των Spontaneous Shooters Ανδρέας Καμουτσής (δεξιά).


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;