Ενδιαφέρουν Νέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ STEREOSIS: 9ο PHΟTODAY

12 ώρες, 12 θέματα, 12 λήψεις, 1 πάρτι!

Το φωτογραφικό κέντρο Stereosis διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, αύριο Σάββατο 6/5 και μεθαύριο Κυριακή 7/5, για 9η συνεχόμενη χρονιά το Phοtoday. Οι προηγούμενες 8 διοργανώσεις συγκέντρωσαν περισσότερες απο χίλιες συμμετοχές, ακολουθώντας την εξής ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη διαδικασία: 12 ώρες, 12 θέματα, 12 λήψεις, 1 πάρτυ!

Φέτος, για δεύτερη φορά, οι δημιουργοί του ανοίγουν το διαγωνισμό στους φίλους της ψηφιακής φωτογραφίας, με σκοπό να υλοποιηθεί ένα μοναδικό δρώμενο, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Photoday είναι μια γιορτή για την φωτογραφία με διαγωνιστικό χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει σε 12 στάσεις να φωτογραφήσουν 12 θέματα, σε διάστημα 12 ωρών.

Δείτε μερικούς από τους νικητές της περσινής διοργάνωσης:

Δεν είναι η τόσο η τεχνική γνώση της φωτογραφίας που απαιτείται, όσο η αίσθηση αυτοσχεδιασμού και η φαντασία. Oι καλύτερες συμμετοχές θα ανακυρηχθούν μέσα απο ψηφοφορία των ίδιων των συμμετεχόντων. Η διασκέδαση και η δημιουργικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Photoday. Μια μεγάλη γιορτή για τη φωτογραφία και την πόλη ξεκινά!

Πρόγραμμα

  • 6/6 – 10.30πμ: Photoday
  • 7/6 – 6.00μμ:  Εκθεση / Ψηφοφορία / Party

Πάρτε μια γεύση από το κλίμα του event, στο video που ακολουθεί, το οποίο δημιουργήθηκε για το 7ο Phοtoday!