Νέα μοντέλα

TENBA SOLSTICE BACKPACKS

Η σειρά αποτελείται από 3 μοντέλα, ειδικά σχεδιασμένα για τις σύγχρονες μηχανές και ανάγκες.

H Tenba παρουσίασε μια νέα σειρά τσαντών πλάτης που ταιριάζουν σε όλους τους φωτογράφους.

Οι τσάντες της σειράς Solstice έχουν μικρό βάρος, δίνουν γρήγορη πρόσβαση στον εξοπλισμό σας και είναι άνετες όταν τις φοράτε. Η μικρότερη από τις 3 τσάντες είναι τέλεια για μηχανές mirrorless, η μεσαία είναι κατάλληλη για ενθουσιώδεις φωτογράφους, ενώ η μεγάλη επαρκεί για επαγγελματικές μηχανές.

Η μικρή τσάντα έχει χωρητικότητα 12L, η μεσαία χωρητικότητα 20L και η μεγάλη 24L. Οι τσάντες ανοίγουν από το πίσω μέρος, κάτι που προσφέρει ασφάλεια όταν τις φοράτε. Οι ιμάντες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

Οι τσάντες κατασκευάζονται από υλικά κορυφαίας ποιότητας, ενώ τα φερμουάρ εγγυώνται απρόσκοπτη λειτουργία για όσο έχετε την τσάντα. Υπάρχουν δύο χρωματικές επιλογές, μαύρο και μπλέ, καθώς και ένας αριθμός αξεσουάρ, χρήσιμων για τον φωτογράφο.

Φυσικά υπάρχει θέση για ταμπλέτα ή laptop ανάλογα με το μέγεθος της τσάντας. Στις πλευρικές θήκες μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τρίποδο ή ένα μπουκάλι νερό. Το αδιάβροχο κάλυμμα που συνοδεύει όλες τις τσάντες προσφέρει προστασία από βροχή, άμμο κ.λπ.