Νέα

ΕΚΘΕΣΗ “ΤΗΕ SEX ART” ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ EROTIC ART FESTIVAL 2017

40 καλλιτέχνες παρουσιάζουν δημιουργίες που απεικονίζουν γυμνά σώματα και ερωτικές σκηνές.

Εικαστική έκθεση, με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζεται για ακόμα μία φορά στο πλαίσιο του Εrotic Art Festival.

Το Gazi Music Hall, το ACRO και το ΦΩΣ ανοίγουν ταυτόχρονα τις πόρτες τους για να υποδεχτούν το κοινό, από τις 26 έως τις 29 Μαΐου. Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: “η διοργάνωση <…> υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία που θα αυξήσει την λίμπιντο τους, μέσα από…την αισθητική αλλά και τον αισθησιασμό!”

Η διοργάνωση του event έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από την σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και parties με καλεσμένα τα κορυφαία sex models ανά την υφήλιο.

The Sex Art

Η εικαστική έκθεση του Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Gazi Entertaiment Center. Συμμετέχουν εικαστικοί καλλιτέχνες και φωτογράφοι με θέμα τον έρωτα και τον αισθησιασμό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν, με ευφάνταστες και τολμηρές δημιουργίες, το πώς αντιλαμβάνονται, εμπνέονται και απεικονίζουν γυμνά σώματα και ερωτικές σκηνές.

Είναι γνωστό από την ιστορία της τέχνης ότι ο άνθρωπος, ήδη από την προϊστορία, απεικόνισε ποικιλότροπα τις ερωτικές του πράξεις, με τελετουργικό τρόπο, για να αποτυπώσει τις δυνάμεις του.

Στο εικαστικό αφιέρωμα του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκθέσεις ζωγραφικής, ψηφιακών εικόνων, γλυπτικής, φωτογραφίας και performance. Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών

Πάνω από 40 καλλιτέχνες θα εκθέσουν τα έργα τους.

Συμμετέχουν οι: Κώστας Ευαγγελάτος (δικό του το έργο που φιλοξενείται στην κορυφή της σελίδας), Άλεξ Μίου, Θάνος Παναγιώτου, Γιώργος Τζίμας, Εξηκιας, Μαρία Μαραγκουδάκη, Kira Weber, Αλέξανδρος Λογαράς, Γεώργιος Κωτσάκης, Γεώργιος Χρονάκης, Γιάννης Παυλίδης, Γιάννης Πετρογιάννης, Γιάννης Φιλιπόπουλος, Δημήτρης Ρουστάνης, Δημοσθένης Λάγιος, Ειρήνη Πέτσα, Θεοχάρης Γεωργάτος, Κίμον Καραγεώργης, Κων/νος Βαμβακούσης, Μαρίνα Λαμνάτου, Κων/νος Παπαγεωργίου, Μάχη Κακαβά, Παναγιώτα Τσώκου, Φίλιππος Μνήσαρχος, Χρήστος Καμπριάνης, Δημήτρης Καρδογέρος, Πηνελόπη Μασσούρι, Ιωάννης Παρωδής, Αντρέας Ζαφείρης, Πέλυ Μανδρεκά, Γεώργιος Αγγελογιαννάκης, Κώστας Κοσμίδης, Αλεξάνδρα Καψή, George Stamatiadis, Charles Weber, Ιωάννης Τσιλίδης, Πάρης Καΐρης, Γιώργος Δημάκης, Γεωργία Φιλιπάκου.