Νέα Νέα μοντέλα

TOKINA AF 14-20MM F/2

Προορίζεται για μηχανές Canon και Nikon με αισθητήρα APS.

O Tokina AF 14-20mm f/2 είναι ο πιο “γρήγορος” φακός zoom που έχει κατασκευάσει η εταιρία ή ο φακός με το πιο ανοικτό διάφραγμα.

Προορίζεται για μηχανές Canon και Nikon με αισθητήρα APS. Το πολύ ανοικτό διάφραγμα κάνει εύκολη τη χρήση του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το εστιακό του μήκος, όταν τοποθετηθεί σε μηχανή, αντιστοιχεί σε 21-30mm. O φακός διαθέτει εντελώς νέα οπτική σχεδίαση η οποία χρησιμοποιεί 3 ασφαιρικά στοιχεία (2 από γυαλί και 1 Ρ-ΜΟ).

Επιπλέον υπάρχουν 4 στοιχεία SD (Super-Low Dispersion) για την διόρθωση εκτροπών και αστιγματισμού. Δύο από τα στοιχεία αυτά είναι και ασφαιρικά. Η αποκλειστική τεχνολογία One-Touch Focus Clutch Mechanism της Tokina επιτρέπει στο φωτογράφο να αλλάζει από αυτόματη σε χειροκίνητη εστίαση (ή και αντίθετα) απλά σπρώχνοντας μπροστά ή πίσω το δακτυλίδι εστίασης. Ο φακός αποτελείται από 13 στοιχεία, διατεταγμένα σε 11 ομάδες.

Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι 0.28m και δέχεται φίλτρα διαμέτρου 82mm. Οι διαστάσεις του είναι 106Χ89mm και το βάρος του 725gr.

  • Για αγορές του φακού μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016, η εταιρία Photozone προσφέρει δώρο μια δερμάτινη συλλεκτική θήκη. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
tokina-af-14-20mm-f2-1

H θήκη της προσφοράς για αγορές μέχρι 15/12/16!