Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

TOO MUCH PHOTOGRAPHY

Φωτογραφίες νέων και καταξιωμένων δημιουργών της Χερσονήσου του Αίμου.

Στους δύο ορόφους της Αίθουσας Τέχνης του Δήμου Νεάπολης-Συκεών (Παλ. Δημαρχείο Νεάπολης, Ελ. Βενιζέλου 125), και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τον τίτλο ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 2015, για μία ακόμη χρονιά θα συνυπάρξουν σε αντιθετικό διάλογο φωτογραφίες νέων και καταξιωμένων δημιουργών της Χερσονήσου του Αίμου.

Πρόκειται για μία έκθεση / συνάντηση φωτογράφων της Βαλκανικής, που σκοπό έχει να καταδείξει διαφορετικές πτυχές των κατευθύνσεων του φωτογραφικού μέσου σήμερα. Οι σημαντικότεροι φορείς των γειτονικών χωρών στέλνουν αντιπροσωπευτικούς δημιουργούς τους για να παρουσιάσουν τη φωτογραφία του σήμερα στο κοινό μας forum.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Silvia Ivanova, Sevgi Urum, Branimir Karanovic, Vojo Pesterac, Jordanka Tenova, George Chakarov, Δημοσθένης Έππας, Σωτηρία Καρατσιώρη, Σταύρος Ξηρός, Βασίλης Μαντάς, Άγγελος Σοφιανίδης, Κάλλη Μπέλλου και οι Θεοδόσης Γιαννακίδης, Λία Ζαννή, Χάρης Κακαρούχας, Μανώλης Καραταράκης, Μαρία Πάγκαλη, Παύλος Παυλίδης, Κατερίνα Τζιγκοτζίδου με την ομαδική τους έκθεση, σε επιμέλεια Χάρη Κακαρούχα, «Ο φωτογραφικός χρόνος της Νοσταλγίας – Η μνήμη ως αφετηρία Αλήθειας».

Φωτό: Μανώλης Καραταράκης

  • Διάρκεια: έως 25 Σεπτεμβρίου 2015
  • Ώρες επισκέψεων: 18.00-21.00
  • Παραγωγή: Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης