Εκθέσεις φωτογραφίας

“TRAVEL” ΣΤΗΝ BLANK WALL GALLERY

Εικόνες τραβηγμένες από φωτογράφους που προέρχονται από 33 διαφορετικές χώρες!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπάνε τα ταξίδια. Άλλοι ταξιδεύουν σε πιο συμβατικούς προορισμούς και άλλοι σε ολόκληρο τον κόσμο, ψάχνοντας να βρουν οτιδήποτε είναι ασυνήθιστο για τα δεδομένα τους.

Οι φωτογράφοι που κάνουν ταξιδιωτική φωτογραφία είναι άνθρωποι που πραγματικά τους αρέσει να ταξιδεύουν και να ανακαλύπτουν πράγματα που ο μέσος ταξιδιώτης θα συναντήσει πολύ δύσκολα. Πολλές φορές καταφέρνουν να αποθανατίσουν με το φακό τους πολύ προσωπικές στιγμές των κατοίκων μίας περιοχής και να δώσουν στο θεατή μία αυθεντική εικόνα. Τότε είναι που μία ταξιδιωτική φωτογραφία είναι πραγματικά επιτυχημένη. Όταν φεύγει η επιτήδευση και το στήσιμο και μένει η αυθεντικότητα και η ουσία.

Στη Blank Wall Gallery οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τέτοιες φωτογραφίες τραβηγμένες από φωτογράφους που προέρχονται από 33 διαφορετικές χώρες. Η διαφορετικότητα των φωτογράφων έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα αφού υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεωρίες και απόψεις πάνω στην ταξιδιωτική φωτογραφία οι οποίες βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα μέρος.

  • Xώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 – Κυψέλη, τηλ.: 211 4052 138 
  • Έναρξη: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 21:00
  • Διάρκεια: Από 22 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2017
  • Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

 

  • Φωτό: Δημήτρης Κοτσιφάκης