Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: TRAVEL PHOTOGRAPHY

Deadline αποστολής των εικόνων σας: 15 Οκτωβρίου!

O νέος φωτογραφικός διαγωνισμός του περιοδικού μας, σε συνεργασία με το www.photocontest.gr είναι ήδη γεγονός. Θέμα του η ταξιδιωτική φωτογραφία. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας μέχρι τις 15/10/15!

Για πολλούς ανθρώπους οι διακοπές είναι μία ευκαιρία για απόδραση και ταξίδια! Για εμάς τους φωτογράφους τα ταξίδια είναι μία ευκαιρία για ιδιαίτερες φωτογραφίες, σε μέρη όπου δεν πηγαίνουμε συχνά. Έτσι, στον μηνιαίο αυτόν διαγωνισμό, με τίτλο “Travel Photography”, ζητάμε από εσάς να μοιραστείτε μαζί μας τα ιδιαίτερα μέρη τα οποία έχετε επισκεφθεί στις διακοπές σας. Δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για κάποιο εξωπραγματικό και σπάνιο μέρος, αλλά ένα μέρος το οποίο εσείς επισκεφθήκατε σε κάποιο ταξίδι σας.

Οι νικητές θα κερδίσουν φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet, αξίας 100 ευρώ!

Χρήσιμες πληροφορίες
• Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και οι 3 καλύτερες θα δημοσιευτούν στο τεύχος Οκτωβρίου, ενώ θα κερδίσουν πλούσια φωτογραφικά δώρα!

• Οι νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού μας με θέμα “Summer in Greece” θα ανακοινωθούν στο επόμενο τεύχος (Σεπτεμβρίου) τού περιοδικού Photonet.

• Περισσότερες πληροφορίες για τους μηνιαίους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε εδώ.