Διαγωνισμοί Διεθνείς Διαγωνισμοί

TRIERENBERG SUPER CIRCUIT 2016: O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Mπορείτε να στείλετε τις λήψεις σας μέχρι τις 21/3/16.

Aισίως στην επετειακή 25η διοργάνωσή του, ο διαγωνισμός συγεντρώνει 110.000 συμμετοχές από 110 χώρες και προσφέρει 15.000€ σε μετρητά, μαζί με 500 βραβεία και μετάλλια για τους νικητές!

Επιπρόσθετα, στα πλαίσια μιας αληθινά μοναδικής προσφοράς, ο 300 σελίδων κατάλογος με τις 1000 καλύτερες εικόνες που θα αναδειχθούν στο διαγωνισμό θα σταλεί σε κάθε συμμετέχοντα!

TRIERENBERG SUPER CIRCUIT CATALOGUE

  • Θέματα

Το γενικό θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο. Παράλληλα, υπάρχoυν 30 θεματικές κατηγορίες, που περιμένουν τους διαγωνιζόμενους, όπως: Φύση, Πειραματική φωτογραφία, Ταξιδιωτική φωτογραφία, Τοπίο, Γυμνό, Πορτρέτο, Αυτοπορτρέτο, Νερό, Πανοραμικές λήψεις, Αρχιτεκτονική & Αξιοθέατα, Συναισθήματα και ανθρώπινες σχέσεις, Αθλητισμός – δυναμική & κίνηση, Δρόμοι, στενά και μονοπάτια, Δέντρα και δάση, Συνεχόμενες λήψεις / Λήψεις σε σειρά, Τα παιδιά του κόσμου, Κίνα, Η έκσταση των Χρωμάτων, Άνθρωποι και ζώα, Ανατολή και δύση ήλιου, Κόκκινο Χρώμα, Υποβρύχιος Κόσμος, Η αποφασιστική στιγμή, Άγρια φύση στην Αφρική, Εποχές και καιρικές συνθήκες, Λήψεις από ψηλά, Bουνά, Μacro, Νυχτερινές λήψεις και τεχνητό φως, Οι 4 καλύτερες φωτογραφίες μου.

Milen Dobrev, Bulgaria: Lavender sunrise

Φωτό: Milen Dobrev (Βουλγαρία)

  • Τρόπος αποστολής εικόνων και κόστος συμμετοχής

Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας είτε μέσα από α/μ και έγχρωμες εκτυπωμένες φωτογραφίες είτε μέσω ψηφιακών αρχείων.

Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν ψηφιακά αρχεία για να μπουν στο διαγωνισμό, μπορούν να ανεβάσουν απευθείας τις εικόνες τους στο www.photocontest.at

Εφόσον επιθυμείτε να τις στείλετε ταχυδρομικά, η διεύθυνση είναι: “TRIERENBERG SUPER CIRCUIT – Postfach 364, 4010 Linz, AUSTRIA”

Υπάρχει κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 35€. Αναλυτικό τιμοκατάλογο θα βρείτε στη φόρμα συμμετοχής.

Alois Absenger, Austria

Φωτό: Alois Absenger (Αυστρία)

Στo επόμενο τεύχος του Photonet θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και ένα εντυπωσιακό portfolio με μερικές από τις καλύτερες εικόνες του. Μην το χάσετε!