Εκθέσεις φωτογραφίας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: “ΦΥΣΗ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ”

Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 7 Μαρτίου – Τρίτη 12 Μαρτίου!

Aύριο Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 7.00μμ είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του συγκεκριμένου μέλους της Out of Focus, στην γκαλερί της Λέσχης (Αγνώστου Στρατιώτου 3, πίσω από τη Ρωμαϊκή Αγορά) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος ο Θανάσης Τζανακάκης σχολιάζει σχετικά: “γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα – σπουδές και καριέρα με κράτησαν εκεί μέχρι το 2004. Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη με οδήγησε, εδώ και 3 χρόνια, μέσα από τη φωτογραφία σ’ ένα ταξίδι στη φύση στα αρώματά της, στις μορφές της. Ψάχνω την ομορφιά της ψυχής μέσα στα χρώματα, τα σχέδια και τις αισθήσεις από τα άβια και τα έμβια του ουρανού και της γης… δέντρο, νερό, ζώο, φως, σκιά, μακριά από την καταπιεστική καθημερινότητα… μια συνεχής ψυχιατρική συνεδρία με στόχο την ελευθερία της ψυχής “.

  • Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 7 Μαρτίου – Τρίτη 12 Μαρτίου
  • Ωράριο: καθημερινές: 7.00μμ -9.00 μμ, σαββατοκύριακο: 11.00πμ- 1.00μμ και 7.00μμ-9.00μμ
 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.