Εκθέσεις φωτογραφίας Χορηγίες Επικοινωνίας

ΣΟΦΙΑ ΤΖΙΡΑΡΚΑ: “ΗΟLY – ΦΩΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΝ”

Στο μαγευτικό φρούριο του Κάστρου Κολοσσίου (Λεμεσός, Κύπρος), η φωτογράφος παρουσιάζει το δεύτερο κεφάλαιο της επιτυχημένης προσωπικής της έκθεσης με τον παραπάνω τίτλο!

Η έκθεση πραγματοποιείται στις 16, 17 και 18 Μαΐου 2024 – τιμάται από τη Μητρόπολη Λεμεσού και το Κάστρο της παρέχεται με τη σχετική άδεια του τμήματος Αρχαιοτήτων Κύπρου. Αναδεικνύει τη σχέση του ανθρώπου με το Δημιουργό του με μια μοναδική οπτική μέσα από το φακό της φωτογράφου. Το Photonet είναι Χορηγός Επικοινωνίας!

Μια προσωπική έκθεση φωτογραφίας, όπου απεικονίζει την πνευματική διαδρομή ενός ατόμου, την ελπίδα σε δύσκολες στιγμές και την αναζήτηση του αληθινού νοήματος και της αγάπης. Κάθε φωτογραφία «μιλάει» για την προσωπική εμπειρία και ερμηνεία της πίστης από τη φωτογράφο και διακρίνεται για το βάθος και την ευαισθησία της στην αναδειξη του πνευματικού τοπίου της ανθρώπινης ύπαρξης. Το Κάστρο του Κολοσσίου γίνεται ο χώρος, όπου η τέχνη συναντά την πίστη μέσα από την ιδιαίτερη ματιά της φωτογράφου. Η έκθεση υπόσχεται να προσφέρει μια εμπειρία πνευματικής αναζήτησης και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Τα εγκαίνια και τον Αγιασμό, θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος. Την έκθεση παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Βασίλειος Νικόλαος Βιτσιλόγιαννης.

  • Τόπος: Κάστρο Κολοσσίου, Λεμεσός, Κύπρος
  • Εγκαίνια Έκθεσης: Πέμπτη 16/5, ώρα προσέλευσης 17:00
  • Ημερομηνίες: 16, 17 & 18 Μαΐου 2024
  • Ώρες επισκέψεων: καθόλη τη διάρκεια των ωρών που είναι ανοιχτό το Κάστρο (08:30-19:30) 
  • Επιμέλεια έκθεσης: Τούλα Μπράτη-Κόκκαλη
  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό Photonet, Cyprus Media, Εκκλησία Online, Photologio, Περιοδικό Φωτογράφος, ΝεαΠολις, The Buzz, Funviews, Greece Now, InCyprus, FunViews magazine, BCI24news, Greek City Times, Activenews UK, Radio SDW, Radio Strimonika, Hellenic Media Group