Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΙΑΣ ΤΖΙΤΖΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Μια ενδιαφέρουσα νέα επαγγελματίας αναδύεται στο χώρο.

Aπό τις 3 έως τις 26 Νοεμβρίου 2015, φιλοξενείται στο Ηellenic Centre του Λονδίνου η έκθεση W1D της Σύνθια Τζίτζη σε συνεργασία με το Meliora Communication. 

Ο τίτλος “W1D” παραπέμπει στον ταχυδρομικό κωδικό της Greek Street στο Λονδίνο. Πρόκειται για ένα δρόμο που πήρε την ονομασία του από την ελληνική εκκλησία, η οποία χτίστηκε εκεί το 1677. Η έκθεση διηγείται την ιστορία 26 Ελλήνων επαγγελματιών που ζουν κι εργάζονται στο Λονδίνο. Νέοι κατά κύριο λόγο, που εγκαταστάθηκαν στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια αναζητώντας μια καλύτερη μοίρα.

Σύνθια Τζίτζη

Σύνθια Τζίτζη: φωτογραφία από την έκθεση W1D

Μικρό Βιογραφικό

Η Σύνθια Τζίτζη γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Μεγαλώνοντας με μια μηχανή στα χέρια της, πέρασε τα πρώτα της χρόνια φωτογραφίζοντας διαρκώς ό,τι τραβούσε την προσοχή της. Σπούδασε υπό την καθοδήγηση των Άλκη Ξανθάκη, Γιάννη Γιαννακόπουλου και Αντώνη Ατματζίδη. Το 1999,  ξεκίνησε να εργάζεται δίπλα στον Ντίνο Διαμαντόπουλο μέχρι το 2008.

Μετά από 16 χρόνια καριέρας, το portfolio της περιλαμβάνει συνεργασίες με την Sony Music, EMI Records, εκδόσεις ΙΜΑΚΟ, Αττικές  εκδόσεις, τον ΑΝΤ1 και το Mega. Το 2008 κάλυψε για λογαριασμό της Vodafone, την φιλανθρωπική δραστηριότητα της εταιρείας με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Το 2012 μετακόμισε στο Λονδίνο όπου γρήγορα καθιερώθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας με συνεργασίες με την Life Action Trust και με το London Film School.

Δείτε μερικές ακόμα από τις εικόνες που επιλέξαμε από την προσωπική της ιστοσελίδα: