Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

ΚΑΙ Η WIND EΛΛΑΣ ΣΤΗΝ IMAGE+TECH expo!

Σας περιμένει στο περίπτερο 101Β, επίπεδο D της έκθεσης!

Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Μέσα στα 24 χρόνια λειτουργίας της, δεν έχει σταματήσει να επενδύει στην τεχνολογία για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής, σταθερής και Ιnternet στους πελάτες της.

Πιστεύει στη δύναμη του σύγχρονου κόσμου όπου τα πάντα είναι δίκτυο και όταν έχεις δίκτυο μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ήδη από την ίδρυση της ως σήμερα, έχει επενδύσει 2,8 ευρώ δις. για τη δημιουργία υποδομών, υλοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά επενδυτικά προγράμματα της Ελλάδας. Ιδιαίτερα την εξαετία 2010 – 2016, δαπάνησε περισσότερα από 650 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς και συνεχίζει και το 2017 με επιπλέον 100 εκ. ευρώ.

Ήδη από το 2016 έχει ανακοινώνει τη στρατηγική επιλογή της να επενδύσει περαιτέρω σε δίκτυα οπτικών ινών υπέρ-υψηλών ταχυτήτων τόσο στην κινητή (4G, 4G+), όσο και τη σταθερή (VDSL, FTTx) με περισσότερα από μισό δις. ευρώ την πενταετία. Ταυτόχρονα από φέτος, μπαίνει δυναμικά και στο χώρο της τηλεόρασης με μια νέα υπηρεσία multiscreen βίντεο. Στόχος είναι μέχρι το 2020 να τοποθετηθεί δυναμικά στην παροχή πακέτων σύγκλισης στους πελάτες της: κινητή, σταθερή, Internet και τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Κορυφαία εμπειρία για τον πελάτη

Με οδηγό τη δέσμευσή απέναντι στους πελάτες της για μια εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας και εξυπηρέτησης η WIND εξελίσσεται διαρκώς. Η εμπειρία των πελατών της αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε επιμέρους δραστηριότητά σε όλα τα σημεία επαφής. Στη βελτίωση της εμπειρίας συμβάλλουν ουσιαστικά τα νέα καταστήματα WIND, αιχμή του δόρατος στη λιανική, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης καθώς και ευρύτερες εμπορικές συνεργασίες και online πλατφόρμες που διαθέτει.

Προσφέροντας στην κοινωνία

Η WIND προσφέρει το αγαθό της επικοινωνίας ισότιμα σε όλους τους πολίτες της χώρας, ανεξάρτητα από εμπορικά, γεωγραφικά ή άλλα όρια, μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν τη μέγιστη δυνατή αξία στα χρήματα των Πελατών της. Ταυτόχρονα ξεχωρίζει επιπλέον για την κοινωνική της προσφορά, υλοποιώντας το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας “Στην Πράξη” με πληθώρα δράσεων που επικεντρώνονται στους άξονες Αγορά, Περιβάλλον, Κοινωνία και τους Ανθρώπους της.

H Wind σάς περιμένει στο περίπτερο 101Β, επίπεδο D της Ιmage+Tech Expo!