Ενδιαφέρουν

Η WUAVF ΦΕΡΝΕΙ TO “WINGS CLUB” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΑΡΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΠΙΛΟΤΟΥ UAV!

Γίνε τώρα κι εσύ μέλος μιας διεθνούς κοινότητας – λέσχης για επαγγελματίες & ερασιτέχνες χειριστές ΣμηΕΑ,
με σκοπό την καταχώρηση των ωρών πτήσης ως μέτρο εξειδίκευσης και εμπειρίας!

Οι ώρες πτήσης είναι ένας αεροπορικός όρος που αναφέρεται στο συνολικό χρονικό διάστημα που αφιερώνεται στην πλοήγηση ενός αεροσκάφους, και χρησιμεύει ως το πρωταρχικό μέσο καθορισμού της εμπειρίας του κάθε πιλότου.

Όλοι οι πιλότοι είναι υπερήφανοι που χρησιμοποιούν το χρόνο πτήσης για να αξιολογήσουν το επίπεδο εμπειρίας τους, ή να εκφράσουν σε άλλους πόσο επιδέξιοι χειριστές είναι. Οι συνολικές ώρες πτήσης είναι πάντα στην κορυφή του βιογραφικού κάθε πιλότου είτε πρόκειται για επανδρωμένο είτε για μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΠΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

Ανεξάρτητα αν είναι σωστό ή λάθος, οι ώρες που καταχωρούνται σε ένα Ατομικό Βιβλιάριο Πτήσεων (Flights Logbook) είναι πάντα σημαντικές. Οι αρμόδιες αρχές και οι Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας κάθε χώρας δίνουν έμφαση στις συνολικές ώρες πτήσης, επειδή χρησιμοποιούνται ως αφετηρία για ανώτερες πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις χειριστών επανδρωμένων και μη αεροσκαφών.

Η World UAV Federation (WUAVF) σαν ειδικός φορέας για την παγκόσμια βιομηχανία drones δημιούργησε μία ξεχωριστή λέσχη πιλότων UAV, βοηθώντας τους έτσι να επικυρώνουν την πτητική τους εμπειρία οποτεδήποτε απαιτηθεί.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WINGS CLUB;

Είναι μια διεθνής κοινότητα drone που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους πιλότους UAV να ενισχύσουν την επαγγελματική τους εικόνα καταχωρώντας τις ώρες πτήσης τους ως μέτρο εξειδίκευσης και εμπειρίας.

Επαγγελματίες χειριστές συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), πιλότοι τηλε-κατευθυνόμενων μοντέλων, πιλότοι FPV Racing καθώς και όλοι οι ερασιτέχνες χειριστές και φίλοι των drones, μπορούν να καταχωρήσουν τις ώρες τους, αποκτώντας τις αντίστοιχες πτέρυγες πιλότου UAV από το κορυφαίο διεθνή Οργανισμό σύμφωνα με τις παρακάτω 5 βαθμίδες πτητικής εμπειρίας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΙΛΟΤΟΥ UAV ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

To Βραβείο Πιλότου UAV της Χρονιάς αναγνωρίζει και επιβραβεύει ετησίως πιλότους που έχουν διακριθεί επιδεικνύοντας αφοσίωση και διαρκή ενασχόληση με τα συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) πετώντας είτε επαγγελματικά είτε για αναψυχή.

Από τα ενεργά μέλη του WINGS CLUB θα επιλεχθεί ο πιλότος με τις περισσότερες ώρες πτήσης μέσα σε 1 χρόνο και ο νικητής θα βραβεύεται από την Ομοσπονδία σε ειδική τελετή.

ΟΦΕΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ WINGS CLUB

  • Εγγραφή στην παγκόσμια βάση δεδομένων της WUAVF με τους πιλότους UAV
  • Πλαστική κάρτα μέλους (σε αντίστοιχη κατηγορία εμπειρίας πτήσης)
  • ΔΩΡΕΑΝ download του Βιβλιαρίου Πτήσεων WUAVF (WUAVF Flights Logbook) για να καταχωρούνται ιδιοχείρως οι ώρες πτήσης
  • Έκδοση πιστοποιητικού συνολικών ωρών πτήσης UAV από τη WUAVF (κατόπιν αίτησης)
  • ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις της WUAVF για 1 έτος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ!

 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.