Ενδιαφέρουν

WOMENPHOTOGR: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑ!

Διαδικτυακά, μέσω Facebook LIVE και της πλατφόρμας Zoom!

Η WomenPhotoGR φιλοξενεί τη φωτογράφο και επιμελήτρια εκθέσεων σε μια online παρουσίαση του έργου της, με τίτλο: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου στις 19.00 μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί μέσω της σελίδας της κοινότητας στο Facebook.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το έργο της δημιουργού, τη δημιουργική διαδικασία, αλλά και για θέματα ισότητας, εκπροσώπησης και συμμετοχής στο φωτογραφικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Οι συμμετέχοντες καλούνται να συμβάλλουν στο διάλογο μέσω των σχολίων τους στην ανάρτηση της παρουσίασης, αλλά και μέσω της πλατφόρμας Zoom. Μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις εκ των προτέρων, γράφοντας το σχόλιο σας στην σχετική ανάρτηση.

Join Zoom Meeting

Παρακολουθήστε την εκδήλωση ζωντανά κάνοντας κλικ εδώ!

  • Meeting ID: 764 0722 4819
  • Passcode: 6sFV5X

Μini CV της φωτογράφου

Η Σοφία Δαλαμάγκα γεννήθηκε το 1984 στη Λαμία. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Από το 2011 μέχρι και τώρα δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί μαθήματα, σεμινάρια φωτογραφίας, ιστορία της τέχνης και επιμέλειας εκθέσεων σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Έχει αποτελέσει συντάκτρια για το IFocus.gr και το Photologio.gr, ενώ πρόσφατα άρθρο της δημοσιεύτηκε στο έντυπο περιοδικό Photonet , τεύχος 224. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις εντός και εκτός συνόρων ενώ παράλληλα projects της έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικό και ξένο τύπο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Σοφία Δαλαμάγκα θα βρείτε στα ακόλουθα links:

 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.