Ενδιαφέρουν

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΓΥΜΝΟΥ

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεση “Γυμνά Βλέμματα”.

To workshop θα πραγματοποιηθεί την Kυριακή 29 Απριλίου 2018 στην Αθήνα (περιοχή Φιλοπάππου) μεταξύ 10:30  – 13:00.

Η διάρκεια είναι ενδεχόμενο να αυξηθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Βοηθάει σίγουρα αν έχετε SLR, αλλά μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι φωτογράφοι με όποιο εξοπλισμό έχουν, καθώς θα υπάρχει βοήθεια όσο αφορά το φωτισμό και τις πόζες. Προαιρετικά φέρνετε αντικείμενα (props) που θα σας βοηθήσουν να σκηνοθετήσετε τις λήψεις σας.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεση Γυμνά Βλέμματα: πρωτοπαρουσιάστηκε τον Οκτώβρη του 2017 στο Cinemarian και θα μεταφερθεί σε άλλους χώρους, τους επόμενους μήνες, με την προσθήκη νέων φωτογραφιών. Η συμμετοχή είναι προαιρετική (χωρίς κόστος, πέρα από τα τυπώματα που θα κάνουν μόνοι τους οι ενδιαφερόμενοι φωτογράφοι).

Πληροφορίες

  • Κόστος: 30€ (μαθητές του Ανδρέα Κατσικούδη 25€)
  • Άτομα: ως 10 συμμετέχοντες – ο καθένας θα έχει το δικό του χρόνο με το μοντέλο για να φωτογραφίσει με το φως και τρόπο που θέλει. Θα υπάρχουν τουλάχιστον δυο μεγάλα φώτα κι ένα σποτ, λευκό και μαύρο φόντο.
  • Το μοντέλο είναι έμπειρο κι εργάζεται ως ηθοποιός και χορευτής
  • Εισηγητές: Ανδρέας Κατσικούδης, Δημήτρης Ρουστάνης
  • Κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το “Εργαστήρι Γυμνού Απριλίου”)

 – Φωτό: Γιάννης Παυλίδης