Photonet

AΓΑΠΑΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ‘H/ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ!

Ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τόπο κατοικίας και την ύπαρξη ή όχι προηγούμενης εμπειρίας στις λήψεις ή στο γράψιμο, όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Nexus Media EE είναι ανοικτά για σένα, τις εικόνες και τις απόψεις σου!

Είτε είσαι νέος (-α) στην ηλικία και ξεκίνησες πρόσφατα την ενασχόλησή σου με το μέσο (σπουδάζοντάς το ή όχι) είτε είσαι ερασιτέχνης, με δεκαετίες ενασχόλησης σε οποιοδήποτε επαγγελματικό πεδίο αλλά σταθερή αγάπη για τη λήψη εικόνων, αρκεί να επικοινωνήσεις μαζί μας κι εμείς θα σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να μοιραστείς το πάθος σου με το μεγαλύτερο φωτογραφόφιλο κοινό της Ελλάδας!

Δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο ποιος είναι ο εξοπλισμός σου – μπορεί να είναι αναλογικός ή ψηφιακός, ολοκαίνουριος ή εικοσαετίας, ευρύτατος ή περιορισμένος. Το αποτέλεσμα μετράει!

Eπίσης δεν έχει σημασία αν κύριο αντικείμενο της ενασχόλησής σου με την εικόνα είναι η επεξεργασία της (λ.χ. είσαι γραφίστας). Οι γνώσεις σου είναι εξαιρετικά χρήσιμες για τους αναγνώστες μας!

Πώς θα στείλω φωτογραφίες;

Αρκεί ένα μέιλ εδώ! Στείλε μας ως και δέκα (10) από τις πιο αγαπημένες λήψεις σου, ανεξαρτήτως θεματολογίας, σε χαμηλή ανάλυση (72dpi). Μπορείς να τις επισυνάψεις στο μέιλ σου ή να χρησιμοποιήσεις πλατφόρμες όπως το WeTransfer (δωρεάν αποστολή αρχείων μεγέθους ως 2GB) ή το SendGB (δωρεάν αποστολή αρχείων μεγέθους ως 5GB) – μην ανησυχείς: δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσουμε ποτέ και πουθενά, αν εσύ δεν το γνωρίζεις και δεν το έχεις προκαταβολικά και ρητά εγκρίνει. Μην ξεχάσεις να αναφέρεις ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αν θέλω να γράψω, με ποια θέματα μπορώ να ασχοληθώ;

Οι κατηγορίες είναι απειράριθμες – ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα μόνο από τα θέματα με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς:

 • Παρουσίαση portfolio εικόνων σου ανεξαρτήτως κατηγορίας (π.χ. πορτρέτο, street photography, ταξιδιωτικό κ.λπ.)
 • Τεχνικές λήψης που έχεις χρησιμοποιήσει
 • Ιστορία φωτογραφίας (μπορείς να μιλήσεις για το δημιουργό που αγαπάς ή αγαπάς να μισείς!)
 • Άποψη για οποιοδήποτε θέμα της παγκόσμιας επικαιρότητας που έχει φωτογραφικό ενδιαφέρον
 • Προσωπική εμπειρία από επίσκεψη σε καλλιτεχνική – εμπορική έκθεση ή/και φεστιβάλ φωτογραφίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό
 • Ιδέες και τρόποι επεξεργασίας φωτογραφίας ανεξαρτήτως του προγράμματος που προτιμάς
 • Φωτογραφικές εφαρμογές που χρησιμοποιείς φωτογραφίζοντας με το smartphone σου ή στα social media (λ.χ. φίλτρα στο Instagram)
 • Λήψη και επεξεργασία video
 • Φωτογραφικό studio (τεχνικές, εξοπλισμός κ.λπ.)
 • Aναλογική φωτογραφία (τρόποι εμφάνισης φιλμ, τεχνικές σκοτεινού θαλάμου, τεχνικές λήψης κ.ο.κ)
 • Εντυπώσεις από την εμπειρία χρήσης με οποιοδήποτε κομμάτι του φωτογραφικού σου εξοπλισμού επιθυμείς
 • Σχόλια για βιβλία με φωτογραφικό αντικείμενο (καλλιτεχνικά ή τεχνικά) που ήρθαν στα χέρια σου

Θέλω να το κάνω αλλά διστάζω!

 • Αν αγχώνεσαι για το αν οι φωτογραφίες σου είναι αρκετά “καλές”, θυμίσου: είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να γίνεις καλύτερος (-η) κι όχι για να σε κρίνουμε!
 • Αν φοβάσαι για το πώς θα γράψεις, απλά …κάνε το – ακόμα κι αν η προηγούμενη φορά που το επιχείρησες ήταν στα πλαίσια της έκθεσης στο σχολείο! Εμείς θα σε βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο χρειάζεται, προκειμένου το κείμενό σου να φτάσει στον αναγνώστη του απολύτως ορθογραφημένο, με περιεχόμενο σαφές, εύληπτο και απολύτως κατανοητό.
 • Επίσης μην αγχωθείς για το πώς θα γίνει η διαδικασία! Όλα όσα χρειάζεται να γίνουν, υλοποιούνται εύκολα και γρήγορα χάρη στην τεχνολογία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για εσένα, από την άνεση του σπιτιού σου, ανεξάρτητα από το πού κατοικοεδρεύεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και οπουδήποτε στον πλανήτη.
 • Τέλος, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ή δέσμευση για το πόσο συχνά θα μαε στέλνεις εικόνες σου ή/και θα γράφεις: είτε είναι μια φορά την εβδομάδα, είτε μια φορά το χρόνο, είτε μια …κι έξω, για εμάς η συνεισφορά σου είναι εξίσου επιθυμητή και πολύτιμη.

ΟΚ, θέλω να δοκιμάσω: τι πρέπει να κάνω;

Σε περιμένουμε εδώ και τώρα: απλώς συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και μοιράσου μαζί μας το κέφι και το μεράκι σου μέσα από τις εικόνες ή/και τα λόγια σου!