Εκθέσεις φωτογραφίας

X-PHOTOGRAPHERS: THE RETURN!

Η έκθεση των X-Photographers ξεκινά στις 21 Μαρτίου 2024 στο ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης” με την υποστήριξη της Fujifilm Hellas.

Η Fujifilm Hellas παρουσιάζει μέρος του φωτογραφικού έργου της ελληνικής κοινότητας των Official Fujifilm X-Photographers, που εγκαινιάζεται στο foyer του 2ου ορόφου και εκθεσιακού χώρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024.

16 φωτογράφοι επίσημοι χρήστες εξοπλισμού της Fujifilm X Series, οι οποίοι και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας κοινότητας των Χ-Photographers – μια πρωτοβουλία της Fujifilm Corporation – εκφράζουν μέσω ενός επιλεγμένου φωτογραφικού υλικού με ανοιχτή θεματική, τη δική τους καλλιτεχνική ματιά στον κόσμο της Φωτογραφίας.

Συμμετέχουν

Άγγελος Μπαράι, Αναστάσιος Κακολύρης, Ανδρέας Καμουτσής (φωτό στην κορυφή της σελίδας), Bjoern Kupper, Χρήστος Γούμπερης, Δημήτρης Πατεράκης, Δημήτρης Βαβλιάρας, Έλενα Γαλάνη, Γεώργιος Δελημόσης, Γιώργος Κονδύλης, Χαρά Σκλήκα, Κατερίνα Αρβανίτη, Λέανδρος Αυλωνίτης, Πολυδεύκης Ασωνίτης, Βαγγέλης Γιωτόπουλος, Γιάννης Βαρδαξόγλου

  • Χώρος: Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”, Πειραιώς 206, Ταύρος 
  • Εγκαίνια: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 | 19.00 (είσοδος στα εγκαίνια κατόπιν προσκλήσεως)
  • Διάρκεια: 21.03.24 – 21.04.24
  • Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές |18.00 – 22.00
 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.