Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

“ΥOUR BEST PHOTO 2022” TOP 60 – ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: ΔΕΙΤΕ 20 ΑΚΟΜΑ ΕΙΚΟΝΕΣ!

40 από τις λήψεις του ΤΟP-60 του διαγωνισμού, χωρίς σειρά αξιολόγησης, είναι πλέον διαθέσιμες!


2o ΜΕΡΟΣ


Eίδαμε χτες τις 20 πρώτες εικόνες του Top-60 και συνεχίζουμε σήμερα με τις 20 επόμενες! Αύριο Σάββατο, έρχεται το τρίτο μέρος του σχετικού μας αφιερώματος, με τις τελευταίες 20 εικόνες! Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσω του site και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του περιοδικού, η ανακοίνωση των νικητών στα πλαίσια του 9ου Photonet Special Day!

Θυμίζουμε πως οι εικόνες του ΤΟP-60 παρουσιάζονται χωρίς σειρά αξιολόγησης!

Τα μέλη της φετινής δεκαμελούς κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, τα οποία (με αλφαβητική σειρά) ήταν:

Τα δώρα του διαγωνισμού

Θα απονεμηθούν πέντε (5) βραβεία και πέντε (5) εύφημες μνείες, συνολικής αξίας 2300€! Ο πρώτος νικητής θα λάβει δώρα αξίας 1000€, ο δεύτερος δώρα αξίας 500€, ο τρίτος δώρα αξίας 300€, ο τέταρτος δώρα αξίας 200€ και ο ο πέμπτος δώρα αξίας 100€. Εκτός των πέντε βραβείων, πέντε ακόμα εικόνες που θα επιλεγούν από την κριτική μας επιτροπή θα λάβουν Εύφημο Μνεία για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, κερδίζοντας παράλληλα ως δώρα βιβλία από τις εκδόσεις μας! Δείτε την πλήρη λίστα όλων των δώρων μας εδώ!

Η ανακοίνωση των νικητών

  • Οι πέντε (5) μεγάλοι νικητές ή/και νικήτριες του διαγωνισμού καθώς και οι πέντε (5) εικόνες που θα λάβουν Εύφημο Μνεία θα ανακοινωθούν την Κυριακή 4/12/22, σε ειδική εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στα πλαίσια του 9ου Photonet Special Day στην αίθουσα Alexander του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28), 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης.
  • Η σχετική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 4μμ: όλοι και όλες οι συμμετέχοντες (-ουσες) στο διαγωνισμό είναι ευπρόσδεκτοι (-ες) να την παρακολουθήσουν!
  • Οι νικητές ή οι νικήτριες που θα βραβευτούν, εφόσον είναι παρόντες (-ούσες), θα λάβουν επιτόπου τα έπαθλά τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

John Tsilidis

Panos Dimopoulos

Alexandra Theologou

Antonis Papakonstantinou

Apostolis Efstathopoulos

Ariadne Fytopoulou

Charalampos Kosmidis

Δημήτρης Μιχαλάκης

Garo Kalaydjian

Georgios Papapostolou

Δείτε 10 ακόμα εικόνες στην επόμενη σελίδα!