Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

“ΥOUR BEST PHOTO 2022” TOP 60 – ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 20 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Όλες οι λήψεις του ΤΟP-60 του διαγωνισμού, χωρίς σειρά αξιολόγησης, είναι πλέον διαθέσιμες!


3o ΜΕΡΟΣ


Αφού είδαμε τα δύο πρώτα άρθρα με εικόνες του Top-60 εδώ και εδώ, ολοκληρώνουμε σήμερα το σχετικό μας αφιέρωμα στις καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού Your Best Photo 2022 με τις 20 τελευταίες! Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση, μέσω του site και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του περιοδικού, η ανακοίνωση των νικητών στα πλαίσια του 9ου Photonet Special Day!

Θυμίζουμε πως οι εικόνες του ΤΟP-60 παρουσιάζονται χωρίς σειρά αξιολόγησης!

Τα μέλη της φετινής δεκαμελούς κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, τα οποία (με αλφαβητική σειρά) ήταν:

Τα δώρα του διαγωνισμού

Θα απονεμηθούν πέντε (5) βραβεία και πέντε (5) εύφημες μνείες, συνολικής αξίας 2300€! Ο πρώτος νικητής θα λάβει δώρα αξίας 1000€, ο δεύτερος δώρα αξίας 500€, ο τρίτος δώρα αξίας 300€, ο τέταρτος δώρα αξίας 200€ και ο ο πέμπτος δώρα αξίας 100€. Εκτός των πέντε βραβείων, πέντε ακόμα εικόνες που θα επιλεγούν από την κριτική μας επιτροπή θα λάβουν Εύφημο Μνεία για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, κερδίζοντας παράλληλα ως δώρα βιβλία από τις εκδόσεις μας! Δείτε την πλήρη λίστα όλων των δώρων μας εδώ!

Η ανακοίνωση των νικητών

  • Οι πέντε (5) μεγάλοι νικητές ή/και νικήτριες του διαγωνισμού καθώς και οι πέντε (5) εικόνες που θα λάβουν Εύφημο Μνεία θα ανακοινωθούν την Κυριακή 4/12/22, σε ειδική εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στα πλαίσια του 9ου Photonet Special Day στην αίθουσα Alexander του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28), 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης.
  • Η σχετική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 4μμ: όλοι και όλες οι συμμετέχοντες (-ουσες) στο διαγωνισμό είναι ευπρόσδεκτοι (-ες) να την παρακολουθήσουν!
  • Οι νικητές ή οι νικήτριες που θα βραβευτούν, εφόσον είναι παρόντες (-ούσες), θα λάβουν επιτόπου τα έπαθλά τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Thanos Barlos

Andreas Lerides

Antonis Alexakis

Apostolos Zagkos

Aris Kokkas

Dimitrios Drisas

Dimitris Theodorakopoulos

Eirini Chari

Eva Berler

Georgios Papageorgiou

Δείτε 10 ακόμα εικόνες στην επόμενη σελίδα!