Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

«ΥOUR BEST PHOTO 2022»: OI NIKHTEΣ!

Η στιγμή που όλες και όλοι περιμένατε!

Tα ονόματα και οι φωτογραφίες όσων απέσπασαν τα πέντε βραβεία και τις πέντε εύφημες μνείες του διαγωνισμού!

Καταρχάς θυμίζουμε τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού – με αλφαβητική σειρά ψήφισαν οι:

Το σκεπτικό της επιλογής των νικητών

Η επιλογή των νικητών κάθε φωτογραφικού διαγωνισμού που δεν έχει ένα αυστηρά καθορισμένο θέμα, συνιστά μια μεγάλη πρόκληση. Η καλύτερη μέθοδος προκειμένου να ξεπεραστεί η αντικειμενική παραπάνω δυσκολία, είναι να συναποφασιστεί προκαταβολικά, από τα πρόσωπα που ψηφίζουν, ποια θα είναι τα ζητούμενα εκείνα που θα ιεραρχηθούν ψηλότερα στις προτιμήσεις τους ως κρισιμότερα για κάθε λήψη, προκειμένου αυτή να συμπεριληφθεί στις επιλογές τους.

Τη χτεσινή ζωντανή ανακοίνωση των βραβείων στα πλαίσια του 9ου Photonet Special Day ακολούθησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση έξι εκ των μελών της κριτικής επιτροπής με το παριστάμενο κοινό, σχετικά με τις επιλογές που έγιναν.

Αξίζει να τη δείτε ολόκληρη εδώ:


<strong>ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΤΟ ΤΟP-60 TΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΕΔΩ!</strong>


Παραλαβή των δώρων

Οι νικητές πρέπει να μας στείλουν ένα email στο sales@nexusmedia.gr μέχρι την Τετάρτη 7/12/22 προκειμένου να μας ενημερώσουν για την ακριβή ταχυδρομική τους διεύθυνση και να δρομολογηθεί η αποστολή δώρων τους, που φέτος έφτασαν σε συνολική αξία τα 2300€! Παρακαλούμε να συμπληρωθούν οπωσδήποτε τα εξής στοιχεία: οδός, αριθμός, περιοχή, ταχυδρομικός κώδικας και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας. Αν πρόκειται για πολυκατοικία, να δηλωθεί ο αριθμός ορόφου και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι (εφόσον διαφέρει από αυτό του νικητή ή της νικήτριας).

Ποιοι (-ες) είναι, λοιπόν, οι 10 νικητές (-ες);
Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στην επόμενη σελίδα όπου παρουσιάζονται οι πέντε λήψεις που απέσπασαν την εύφημο μνεία της κριτικής επιτροπής!