Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ” – ANAKΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Ποιες είναι οι 50 συνολικά εικόνες που επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή – ποιοι (-ες) φωτογράφοι κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις και απέσπασαν τα βραβεία συνολικής αξίας 1200€!

Η ώρα των ανακοινώσεων έφτασε!

Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε ως δημιουργό το φωτογράφο Νίκο Τσαταλιό, εμπνευστή του φωτογραφικού χώρου The Soft Box photography, σε συνεργασία με τον καθηγητή φωτογραφίας Κίμωνα Αξαόπουλο και την εταιρεία φωτογραφικών ειδών Ι. & Β. Γεραμά Ο.Ε. 

Οι διοργανωτές  ζήτησαν καταρχάς από τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες να εικονοποιήσουν μία λέξη που τους αγγίζει ή ένα συναίσθημα που τους συγκινεί για να διεκδικήσουν τρία βραβεία (αξίας 500€, 400€ και 300€ αντίστοιχα) και 27 αναρτήσεις.

Ωστόσο, ο μεγάλος αριθμός αριθμών συμμετοχών (242) και φωτογραφιών (731) που συγκεντρώθηκαν τελικά οδήγησε την κριτική επιτροπή στην απόφαση να αυξήσει τον αριθμό των αναρτήσεων από 27 σε 47!  Τα μέλη της (αλφαβητικά) ήταν οι:

  • Κίμων Αξαόπουλος, Καθηγητής Φωτογραφίας
  • Βασίλης Γεραμάς, Εκπρόσωπος της εταιρείας Ι & Β ΓΕΡΑΜΑ Ο.Ε.
  • Φώτης Καγγελάρης, Δρ. Ψυχοπαθολογίας
  • Μενέλαος Μελετζής, Σύμβουλος Εκδόσεων της Nexus Publications AE
  • Νίκος Τσαταλιός, Φωτογράφος

Την Παρασκευή 3/6/2022 και ώρα 21:00 στην Ploriexclusive (Αλέξανδρου Ζαΐμη 63 στον Πειραιά) θα πραγματοποηθεί η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού. Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί, μέχρι και την 15η Ιουνίου 2022 η έκθεση των καλύτερων εικόνων, τις οποίες θα δείτε ευθύς αμέσως με την υποσημείωση πως με εξαίρεση τις τρεις νικήτριες, που θα δείτε στο τέλος της παρουσίασης, οι υπόλοιπες 47 δημοσιεύονται χωρίς σειρά αξιολόγησης!


Ρουστάνης Δημήτρης

Dimitra Kouloumpou: Προσφυγικά

Alexis Alexandris: Φως

Τhanasis Αthanasiadis: Serenity

Anna Theologou: Παρελθόν

Antonis Alexakis: Mελαγχολία

Papoutsakis Leuteris: Mπάνιο

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ!

 






Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.