Market

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Φ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων καλεί την Κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων!

Aκολουθεί το πλήρες κείμενο του σχετικού δελτίου τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων!


Δυναμική ήταν η συμμετοχή των ενώσεων – μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης της ΓΣΕΒΕΕ της 6ης Απριλίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων έδωσε το παρόν σε Αθήνα (με παρουσία του Γενικού Γραμματέα Διαμαντόπουλου Σπύρου), Θεσσαλονίκη (με παρουσία του Προέδρου Σολιόπουλου Ηρακλή) και σε όσες πόλεις της Ελλάδας υπήρξαν κινητοποιήσεις, μέσω των τοπικών Ενώσεων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων καλεί την Κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της τρέχουσας κρίσης.

Τα βασικά αιτήματα είναι:

  • Πλαφόν στις τιμές ενέργειας και μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης
  • Πάγωμα των οφειλών προς το Δημόσιο που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας
  • Προγράμματα επιδότησης του μη μισθολογικού κόστους για την διακράτηση των θέσεων εργασίας

 






Aρθρογράφος

Μενέλαος Μελετζής

Διδάκτορας Επιστημών του Πανεπιστημίου του Νovisad (Σερβία) και επιστημονικός συνεργάτης του University of Applied Arts Belgrade, στον τομέα New Media. Είναι τ. Τακτικός Επίκουρος καθηγητής Φωτογραφίας στο τμήμα Γραφιστικής του Α-ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και άρθρων για τη φωτογραφία επί 40 και πλέον χρόνια. Έχει συμμετάσχει με εικόνες του σε πολλές εκθέσεις φωτογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει παραστεί ως κριτής σε διεθνείς και ελληνικούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων- Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Εκδοτών Περιοδικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FAEP).