Βιβλία Διάφορα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

Γνωρίστε αναλυτικά, με κείμενα και φωτογραφίες, τις υδρόβιες μορφές ζωής στις θάλασσες της Ελλάδας σε μια μοναδική έκδοση!

Μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο είτε σε μορφή e-book είτε στην έντυπη μορφή του!

Ο συγγραφέας Ηλίας Παπαδόπουλος ασχολείται περισσότερα από τριάντα χρόνια με τις καταδύσεις και πάνω από είκοσι με την υποβρύχια φωτογραφία. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, συγκέντρωσε μια πολύ πλούσια συλλογή από λήψεις της υδρόβιας ζωής των ελληνικών θαλασσών. Το βιβλίο συγκεντρώνει τις καλύτερες από αυτές, συνδυάζοντάς τες με την αναλυτική περιγραφή των ειδών (μέγεθος, βάθος διαβίωσης, χρωματισμός κ.ά.) που κατοικούν στα νερά της Ελλάδας!

Τα χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής των ελληνικών θαλασσών, με την τεράστια ποικιλομορφία βιότοπων, δίνoυν την ευκαιρία σε μια μεγάλη ποικιλία υδρόβιων να βρει τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής. Οι βραχώδεις ακτές με μεγάλο βάθος, εναλλάσσονται με κλειστούς κόλπους, με αμμώδεις και λασπώδεις βυθούς. Έτσι προσφέρουν δυνατότητες ανάπτυξης στη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλομορφία υδρόβιου πληθυσμού.

Το φωτογραφικό και παρατηρητικό υλικό του βιβλίου είναι πρωτότυπο. Για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνώστη, οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα διάφορα είδη περιλαμβάνουν κοντινά και μακρινά πλάνα. Στα κοντινά πλάνα, δίνεται η ευκαιρία να εντοπίσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων ειδών. Στα μακρινά, ο αναγνώστης μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά του βιότοπου που συνήθως συναντάται το κάθε είδος. Η τελική ταξινόμηση των ειδών έγινε αποκλειστικά με την βοήθεια του φωτογραφικού υλικού.

Πρόθεση αυτής της έκδοσης, είναι να συμβάλλει στην διευκόλυνση της αναγνώρισης των διαφόρων ειδών από τους ανθρώπους που αγαπούν την θάλασσα, είτε κολυμπούν με μια μάσκα στο πρόσωπο το καλοκαίρι, είτε ασχολούνται με καταδύσεις, είτε απλώς θέλουν να γνωρίσουν την υδρόβια ζωή των θαλασσών μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 • Συγγραφέας: Ηλίας Παπαδόπουλος
 • Σελίδες: 340
 • Διάστασεις: 16.5χ24cm
 • Έτος κυκλοφορίας: 2016
 • Τιμή πώλησης e-book στην Ελλάδα: 16€ (για όλο τον υπόλοιπο κόσμο: 17.99$)
 • Τιμή πώλησης έντυπης έκδοσης: 20€

Πώς να αποκτήσετε το e-book!

Aκολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

 1. Κάντε κλικ εδώ και αγοράστε το βιβλίο μέσα από την επιλογή “Αdd to cart”. Εάν αυτή είναι η πρώτη συναλλαγή σας μέσω Magzter, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να εγγραφείτε (δωρεάν!) σε αυτή, μέσω του email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Twitter.
 2. Μπείτε στη σελίδα των αγορών, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε πάνω δεξιά στη σελίδα:  
 3. Κάντε την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας και …καλή ανάγνωση!

Εφόσον θέλετε να το διαβάσετε (και) σε συσκευές Android, iPad και iPhone, κατεβάστε τη δωρέαν εφαρμογή του Magzter, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο!


Πώς να αποκτήσετε το έντυπο βιβλίο!

 

 • Παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε μας τη φόρμα που ακολουθεί! Η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα σταλεί αυτόματα στο email σας (αν δεν την δείτε, παρακαλούμε ελέγξτε τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα / Spam μηνύματα).
 • Κόστος αγοράς: 20€ (δωρεάν αποστολή στην πόρτα σας!)


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Photonet Staff

Νέα, ειδήσεις, άρθρα, αναλύσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, έρευνες, portfolios και κουίζ, από τo σύνολο των μελών της συντακτικής μας ομάδας, καθώς και από το δίκτυο των ανταποκριτών και συνεργατών του περιοδικού σε όλη την Ελλάδα.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;