Βιβλία Διάφορα

Ο KΟΣΜΟΣ ΤΟΥ GURSKY: H ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ANDREAS GURSKY

Γνωριμία με έναν από τους ακριβότερους φωτογράφους του κόσμου!

Μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο είτε σε μορφή e-book είτε στην έντυπη μορφή του!

Οι λήψεις του Andreas Gursky φιγουράρουν μέσα στις 20 ακριβότερες όλων των εποχών. Ο “Κόσμος του Gursky” αφορά τη φωτογραφία και τον τρόπο με τον οποίο μέσα από την οπτική του φωτογράφου, ο θεατής αναγκάζεται να δει με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο.

Το σπάνιο αυτό επίτευγμα, του να εισάγει ένας φωτογράφος το δικό του βλέμμα στην εικόνα, το καταφέρνει ο Γερμανός δημιουργός μέσα από το έργο του από την δεκαετία του 1990.  Μέσα από το ευρύ πεδίο της οπτικής του, έχει καθορίσει την εμφάνιση της σύγχρονης εποχής μας σε ολόκληρο το κόσμο.

Αυτό το βιβλίο ερευνά την δύναμη και την αξία τεκμηρίωσης (documentary value) της φωτογραφίας για να ερμηνευτεί του έργου του Gursky.  Αποτελεί μία συγκριτική μελέτη. Παράλληλα, εξερευνάται το έργο του σπουδαίου ιστορικού Γάλλου φωτογράφου του 20ου αιώνα, Eugene Atget (1857-1927), μαζί με τα κείμενα του Γερμανού στοχαστή Walter Benjamin (1892-1940).

  • Συγγραφέας: Αντωνία Μπάρδη
  • Σελίδες: 52
  • Διάστασεις: 16.3×23.7cm
  • Έτος κυκλοφορίας: 2017
  • Τιμή πώλησης e-book στην Ελλάδα: 7.5€ (για όλο τον υπόλοιπο κόσμο: 8.99$)
  • Τιμή πώλησης έντυπης έκδοσης: 10€ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΑ

Πώς να αποκτήσετε το e-book!

Aκολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

  1. Κάντε κλικ εδώ και αγοράστε το βιβλίο μέσα από την επιλογή “Αdd to cart”. Εάν αυτή είναι η πρώτη συναλλαγή σας μέσω Magzter, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να εγγραφείτε (δωρεάν!) σε αυτή, μέσω του email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Twitter.
  2. Μπείτε στη σελίδα των αγορών, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε πάνω δεξιά στη σελίδα:  
  3. Κάντε την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας και …καλή ανάγνωση!

Εφόσον θέλετε να το διαβάσετε (και) σε συσκευές Android, iPad και iPhone, κατεβάστε τη δωρέαν εφαρμογή του Magzter, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο!


Πώς να αποκτήσετε το έντυπο βιβλίο!

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: