ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΥOUR BEST PHOTO-2020»: ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Δείτε τις 438 εικόνες που συγκεντρώθηκαν!

Η συμμετοχή σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο – σας ευχαριστούμε πολύ !

Κατά τη διάρκεια του νέου lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα, το Photonet ήταν και πάλι εδώ για να σας συντροφέψει! Mετά τη μεγάλη επιτυχία του διαγωνισμού “MENOYME ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ” που συγκέντρωσε 320 συμμετοχές (θυμηθείτε τους νικητές του με ένα κλικ εδώ) σας ζητήσαμε να ψάξετε και πάλι στα φωτογραφικά σας αρχεία, προκειμένου να ανακαλύψετε την καλύτερη δυνατή λήψη σας, προκειμένου να διεκδικήσετε βραβεία υπερδιπλάσιας αξίας: αντί για 400€, 850€! 

Τα δώρα του διαγωνισμού


1ο βραβείο
SONY MIRRORLESS α6000 KIT ΜΕ ΦΑΚΟ 16-50mm
Προσφορά της Sony Europe Ltd, δ.τ. Sony Ηellas, αξίας 580€

2o βραβείο
HUAWEI Y6P
Προσφορά της Huawei Technologies , αξίας 179€

HUAWEI Y6p kv


3o βραβείο
PEAK DESIGN – SLIDE LITE
Προσφορά της Manios Cine Tools, αξίας 57€

Peak Design Slide Lite


4o βραβείο
Ε-ΒΟΟΚS ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΧUS PUBLICATIONS AE 
Προσφορά της εταιρίας μας, αξίας 40€

Όροι διαγωνισμού

  • Ο διαγωνισμός έχει ελεύθερο θέμα και είναι ανοικτός σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, ανεξαρτήτως ηλικίας.
  • Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτόν, αρκεί να μας στείλετε μία (και μόνο!) εικόνα σας αποκλειστικά στο email photonet@nexusmedia.gr (ανάλυση 300dpi, μέγεθος 21x28cm τουλάχιστον). Τίτλος email: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΥOUR BEST PHOTO-2020»
  • Ως όνομα αρχείου χρησιμοποιείστε το ονοματεπώνυμό σας.
  • Προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, επισυνάψτε οπωσδήποτε στο email το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Θα γίνεται δεκτή μία συμμετοχή ανά άτομο.
  • Οι συμμετοχές που θα συγκεντρωθούν, θα μελετηθούν από την κριτική επιτροπή που θα σχηματιστεί από τη συντακτική ομάδα του Photonet και κατόπιν θα γίνει η επιλογή των τεσσάρων νικητών.
  • Οι καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού θα δημοσιευτούν στο εορταστικό Photonet που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο (τ. 225)!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ