Market

PHOTOMETRON & DIGITRADE ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τι παρουσίασαν στους επαγγελματίες!

Oι δυο εταιρίες βρέθηκαν στη Μεγαλόνησο με αφορμή το 7ο Photonet Special Day!

Ας δούμε αναλυτικά τις δράσεις τους!

DIGITRADE

Με μεγάλη επιτυχία η DIGITRADE συμμετείχε στις 26/1/2020 στο 7ο Photonet Special Day που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης από το περιοδικό Photonet – υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ

Η Digitrade και ο Κώστας Τάγκαλος  είχε την χαρά και την τιμή να παρουσιάσει στους επαγγελματίες φωτογράφους της Κρήτης Προϊόντα λογισμικού για φωτογραφικά καταστήματα και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που στόχο τους έχουν την προσέλκυση νέων πελατών

Ειδικότερα παρουσιάστηκαν τα προγράμματα ID Photos 8.5 PRO, για φωτογραφίες ταυτότητας και διαβατηρίων – Event Print για εκτύπωση φωτογραφιών σε εκδηλώσεις – δεξιώσεις – parties, Dry Lab Software για τους dry lab και θερμικούς εκτυπωτές – Picture Maker Software που μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα κιόσκι

Τέλος παρουσιάστηκε το Application για Smart Phones Mobile Photo Kiosk που μετατρέπει το κινητό στο ηλεκτρονικό κατάστημα του φωτογραφείου με δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών και επιλογής προϊόντων αλλά και τρόπου πληρωμής και παράδοσης.

Η Digitrade – η πλέον εξειδικευμένη εταιρία στην Βαλκανική αγορά για λύσεις λογισμικού – applications για τα φωτογραφικά καταστήματα αλλά και στην θερμική εκτύπωση δεσμεύεται να είναι πάντα στο πλευρό του επαγγελματία φωτογράφου με υψηλού επιπέδου προτάσεις  και λύσεις.

PHOTOMETRON

Μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση είχε και η δική της συμμετοχή στο 7ο Photonet Special Day. Η Photometron είχε την χαρά και την τιμή να παρουσιάσει στους επαγγελματίες φωτογράφους της Κρήτης τόσο την νέα μεσαίου format Ψηφιακή μηχανή Hasselblad XI D II αλλά και την πλήρη σειρά ψηφιακών μηχανών και φακών της Canon SLR και mirrorless

Παρουσίασε επίσης τις επαγγελματικές οθόνες Viewsonic αλλά και λύσεις Calibration ( Lens, sensor, monitor, printer ) της εταιρίας Datacolor. Τέλος οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν τα φορητά Flash της εταιρείας SMDV.

Επιπρόσθετα την Δευτέρα 27/1 η Photometron διοργάνωσε εξειδικευμένο σεμινάριο για επαγγελματίες φωτογράφους στο ξενοδοχείο Castello City στο Ηράκλειο με θέμα Εικόνα – Χρώμα και αποθήκευση όπου παρουσιάστηκαν live οι τεχνικές Calibration για φακούς autofocus – Camera Sensor calibration, profiling, Monitor and Printer Calibration αλλά και αναλύθηκε η τεχνολογία πίσω από το σύστημα των μηχανών Canon και παρουσιάστηκε η σειρά των επαγγελματικών μηχανών στους συμμετέχοντες.

Ακολούθησαν δοκιμαστικές λήψεις με τις νέες Canon EOS D90/R και RP

Στο σεμινάριο έγινε και ενημέρωση για συστήματα αποθήκευσης NAS των δεδομένων και φωτογραφιών από την εταιρία Synology αλλά και παρουσίαση των Viewsonic Professional Series Monitors.

Η Photometron δεσμεύεται να είναι πάντα στο πλευρό του επαγγελματία φωτογράφου με προτάσεις υψηλού επιπέδου και λύσεις!

 






Aρθρογράφος

Photonet Staff

Νέα, ειδήσεις, άρθρα, αναλύσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, έρευνες, portfolios και κουίζ, από τo σύνολο των μελών της συντακτικής μας ομάδας, καθώς και από το δίκτυο των ανταποκριτών και συνεργατών του περιοδικού σε όλη την Ελλάδα.