Portfolios & λευκώματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ!

Μια έξυπνη φωτογραφική ιδέα, αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια για τις ζωές των μικρών παιδιών μας!

Στην προσπάθειά του να εμπνεύσει τον κόσμο να δει τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, ο φωτογράφος Aaron Sheldon δημιούργησε ένα ιδιαίτερο project.

Με τον τίτλο “Small Steps Are Giant Leaps” (μτφ.: Τα Μικρά Βήματα είναι Γιγάντια Άλματα) παρουσιάζει μία σειρά φωτογραφιών όπου πρωταγωνιστής είναι ο μικρός του γιος, ντυμένος αστροναύτης, να ζει την καθημερινή του ρουτίνα.

Ο Aaron αποκαλύπτει ότι η ιδέα για το project αυτό τού ήρθε όταν παρατήρησε πόσο ενθουσιασμένος ήταν ο 4χρονος γιος του όταν μπήκε σε λεωφορείο.

Άρχισε λοιπόν να δημιουργεί εικόνες όπως η ακόλουθη, που επιλέξαμε από τη σελίδα του στο Instagram!

Όπως δηλώνει και ο ίδιος, ο απώτερος σκοπός του project είναι να δείξει στους γονείς ότι η ζωή ενός παιδιού είναι “σαν μια αποστολή σε άλλο πλανήτη, όπου συνεχώς ανακαλύπτουν νέα πράγματα, και η δουλειά των γονέων είναι να το βοηθήσουν να τον εξερευνήσει όσο περισσότερο γίνεται”!

Δείτε τις καλύτερες τις λήψεις του project με ένα κλικ εδώ!

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Kobby Mendez
 






Aρθρογράφος

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.