Portfolios & λευκώματα

ISABELLA MONTAN: “PANTOP”

Η μόνη χρωματική παλέτα που χρειαζόμαστε, είναι αυτή που διαθέτει φαντασία και χιούμορ!

Η Ιταλίδα Graphic Designer Isabella Montan μάς παρουσιάζει τη σειρά “Pantop”  η οποία αποτελεί ένα συνδυασμό εικόνων, εμπνευσμένων από τον κατάλογο και την παρουσίαση της Pantone, που με τη δική της καλλιτεχνική παρέμβαση αποκτά νέα μορφή στη χρωματική παλέτα.

Με μεγάλη πληθώρα ιδεών, βγαλμένων από την ποπ κουλτούρα, τις μάρκες, τις τάσεις, τη δημοσιότητα, κάποια προσωπικότητα ή κάποιο γεγονός, η Montan συγκέντρωσε μια συλλογή από γραφικά κολάζ που ενσωματώνει μια αρμονική αλληλεπίδραση χρωμάτων, εικόνων και λέξεων. Ιδού ένα χρακτηριστικό δείγμα:

Τα έργα της, έχουν πάντα τη χαρακτηριστική λεζάντα που έχουν και τα χρώματα της Pantone, μόνο που η καλλιτέχνης αντικαθιστά τα ονόματα με μικρές φράσεις γεμάτες χιούμορ και σάτιρα για να δώσει στην σύνθεσή της ένα δικό της νόημα.

Δείτε τις καλύτερες από τις δημιουργίες της με ένα κλικ εδώ!


 






Aρθρογράφος

Μυρτώ Περπινιώτη

Έχει τελειώσει τη Σχολή Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων, στο Τ.Ε.Ι. Πατρών. Από μικρή την τραβούσε η μαγεία της τέχνης, σε κάθε της μορφή. Η φωτογραφία είναι το πάθος της, η έκφραση η απελευθέρωσή της, και η έρευνα η πρόκλησή της. Χρησιμοποιεί και χειρίζεται τη φωτογραφία ως μέσο επικοινωνίας και έκφρασης συναισθημάτων. Μέσα από τα άρθρα της προσπαθεί να ανακαλύψει πώς άνθρωποι με το ίδιο πάθος, όπως εκείνη, χρησιμοποιούν τη φωτογραφία, και τι εκδηλώνεται μέσα από το έργο τους.