Portfolios & λευκώματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Περιλαμβάνει περισσότερα από 1000 αυτοκίνητα από τη δεκαετία του ’50 και του ’60!

Η φωτογράφος Natalia Sobańska κατάφερε να εντοπίσει μία “νεκρόπολη αυτοκινήτων”, όπως το ονομάζει, στη μέση ενός δάσους τής Σουηδίας!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί το τι αναφέρει μια πινακίδα που βρήκε εκεί: “αυτό το νεκροταφείο αυτοκινήτων είναι ιδιωτική περιουσία. Μπορείς να τα δεις, να φωτογραφήσεις, αλλά όχι να πάρεις κάποιο κομμάτι από αυτά μαζί σου. Μην καταστρέφεις ή παραποιείς με οποιονδήποτε τρόπο αυτό το μέρος. Αν ανοίξεις κάποια πόρτα αυτοκινήτου, σε παρακαλώ πολύ κλείσε την ξανά, ώστε ο επόμενος επισκέπτης να βιώσει την ίδια ακριβώς εμπειρία με εσένα. Πληροφοριακά: μετά από περίπου 30 διαρρήξεις φέτος, κουράστηκα! Έχω φτιάξει παγίδες, οπότε αν τυχόν χτυπήσεις ή πεθάνεις, δεν με ενδιαφέρει! Να θυμάσαι ότι σε αυτό το μέρος κανείς δεν μπορεί να ακούσει τις κραυγές σου”.

Ευτυχώς για εκείνη, η φωτογράφος έκανε …αναίμακτα τη δουλειά της κι έτσι εμείς μπορούμε να απολαύσουμε τις καλύτερες λήψεις της, με ένα κλικ εδώ!

 






Aρθρογράφος

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.