Photo of The Week

ΙΝSTAGRAM PHOTO OF THE WEEK: Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Περιμένουμε τις δικές σας συμμετοχές στο ‪#‎photonetmagazine‬ του Instagram!

Ο Πέττας Πέτρος και η λήψη που βλέπετε στην κορυφή της σελίδας ήταν οι τελικές επιλογές της κριτικής επιτροπής των συντακτών του περιοδικού. 

Ο νικητής αποκτά ένα επαγγελματικό LED Video Light 80W, προσφορά της εταιρίας Ευσταθίου Φωτογραφικά

Το σχόλιο του Kωνσταντίνου Φλώρου που είχε συνοδεύσει την εικόνα ήταν το εξής:

Μια λήψη που καταδεικνύει πως τα απλά «υλικά» (που συχνά περιφρονούνται ή/και απαξιώνονται από τους φωτογράφους) είναι αρκετά για να δημιουργηθεί μια ενδιαφέρουσα εικόνα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ερευνητική διάθεση και η επιμονή του δημιουργού να αναζητήσει και να αναδείξει εκείνο το κάδρο που μένει αδιόρατο στα μάτια ενός περαστικού θεατή.

Θερμά συγχαρητήρια στο νικητή, ο οποίος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ. 210 8320834 (Δε-Παρ., 11πμ-4μμ, υπεύθυνη: Ρούλα Χαρίτου) για την παραλαβή του δώρου του.

Επόμενος διαγωνισμός

Ξεκίνησε ήδη και θα διαρκέσει ως το τέλος του Δεκέμβρη: περιμένουμε καθημερινά τις συμμετοχές σας!


Πώς να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Ιnstagram Photo of the Week
  • Η Photo of the Week επιλέγεται από το Photonet και παρουσιάζεται, κάθε Τετάρτη, στο @photonetmagazine. Κάθε Πέμπτη φιλοξενείται, επίσης, στο Photonet Newsletter και στο www.nexusmedia.gr, εμπλουτισμένη με μια πρόσθετη επιλογή και παρουσίαση εικόνων του νικητή ή της νικήτριας, που γίνεται από τη σελίδα τους στο Instagram.
  • Σε κάθε έντυπο τεύχος του περιοδικού δημοσιεύονται οι Photo of the Week της προηγούμενης περιόδου: αναζητήστε τη δική σας!
  • Η καλύτερη Photo of the Week κάθε μήνα, επιλέγεται από κριτική επιτροπή που στελεχώνεται από συντάκτες του περιοδικού.
  • Ο διαγωνισμός έχει ελεύθερο θέμα: ψάχνουμε όμορφες εικόνες, ανεξαρτήτως κατηγορίας λήψης!
  • Κάθε μήνα, ένα διαφορετικό δώρο, χορηγία των εταιριών που συνεργάζονται μαζί μας για την οργάνωση του διαγωνισμού, περιμένει το μεγάλο νικητή.
  • Για να μπείτε κι εσείς στο διαγωνισμό αρκεί να προσθέσετε το #‎photonetmagazine‬ σε κάθε νέα λήψη που ανεβάζετε στο Instagram!