Photo of The Week

INSTAGRAM PHOTO OF THE WEEK 135

Περιμένουμε τις δικές σας συμμετοχές στο ‪#‎photonetmagazine‬ του Instagram!

Κάθε βδομάδα διεκδικείτε ένα Manfrotto Smartphone LED Kit, προσφορά της albapv. Το δώρο αυτό θα δοθεί στην καλύτερη Photo of the Week των μηνών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020!

Ας δούμε την εικόνα που επιλέχτηκε αυτή την εβδομάδα!

View this post on Instagram

PHOTO OF THE WEEK 135 H εικόνα ανήκει στον @savvatios που διεκδικεί ένα Manfrotto Smartphone LED Kit, προσφορά της albapv. Το δώρο αυτό θα δοθεί στην καλύτερη Photo of the Week των μηνών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020! Ο Διευθυντής Έκδοσης του Photonet Κωνσταντίνος Φλώρος σχολίασε σχετικά: «Φωτογραφία – ιστορία! Λήψη με λιτότητα μέσων, που ωστόσο βάζει το θεατή της σε διαδικασία σκέψης τόσο για τον (αθέατο) πρωταγωνιστή της όσο και για το (επίσης αόρατο) πρόσωπο που θα είναι ο παραλήπτης του δαχτυλιδιού. Τεχνικά έχει γίνει εξαίρετη δουλειά, με κορυφαία επιλογή το να τεθούν out of focus τόσο τα δάχτυλα στο πρώτο πλάνο δεξιά όσο και το πινελάκι αριστερά.» Η "Photo of the Week" επιλέγεται από το περιοδικό Photonet και παρουσιάζεται στο @photonetmagazine. Φιλοξενείται επίσης στο Photonet Newsletter και στο www.nexusmedia.gr, εμπλουτισμένη με μια πρόσθετη επιλογή και παρουσίαση εικόνων του νικητή ή της νικήτριας, που γίνεται από τη σελίδα τους στο Instagram. #photooftheday #me #photo #photomagazine #photoshooting #photographer #photography #photoshoot #jewelry #handmade #creation #magnumphotos #art #art_cameraa #handmadejewelry #hand #instagood #instaphoto #instamood #instagram #photooftheday #photonetmagazine #fujifeed #fujifilm #fujifilm_xseries #fujilove #fujilovers #fujixpassion #pic #picture #picoftheday

A post shared by Photonet Magazine (@photonetmagazine) on

Δείτε μερικές ακόμα εικόνες που ξεχωρίσαμε στη σελίδα τoυ νικητή:


Πώς να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Ιnstagram Photo of the Week
  • Η Photo of the Week επιλέγεται από το Photonet και παρουσιάζεται, κάθε Τετάρτη, στο @photonetmagazine. Κάθε Πέμπτη φιλοξενείται, επίσης, στο Photonet Newsletter και στο www.nexusmedia.gr, εμπλουτισμένη με μια πρόσθετη επιλογή και παρουσίαση εικόνων του νικητή ή της νικήτριας, που γίνεται από τη σελίδα τους στο Instagram.
  • Σε κάθε έντυπο τεύχος του περιοδικού δημοσιεύονται οι Photo of the Week της προηγούμενης περιόδου: αναζητήστε τη δική σας!
  • Η καλύτερη Photo of the Week κάθε μήνα, επιλέγεται από κριτική επιτροπή που στελεχώνεται από συντάκτες του περιοδικού.
  • Ο διαγωνισμός έχει ελεύθερο θέμα: ψάχνουμε όμορφες εικόνες, ανεξαρτήτως κατηγορίας λήψης!
  • Κάθε μήνα, ένα διαφορετικό δώρο, χορηγία των εταιριών που συνεργάζονται μαζί μας για την οργάνωση του διαγωνισμού, περιμένει το μεγάλο νικητή.
  • Για να μπείτε κι εσείς στο διαγωνισμό αρκεί να προσθέσετε το #‎photonetmagazine‬ σε κάθε νέα λήψη που ανεβάζετε στο Instagram!