Photonet

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ 2020 – ΜΕΡΟΣ 1ο

Η αντίστροφη παράθεση (από το ν. 20 ως το ν. 1) ξεκινά!

Ας δούμε τα άρθρα!

20. ΚΑΝΤΕ MACRO ΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ!

Σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες macro; Τότε η περίοδος υποχρεωτικού οικιακού εγκλεισμού που διανύουμε λόγω κορωνοϊού, μπορεί να αποδειχθεί ιδανική για μια σειρά ιδιαίτερα εντυπωσιακών λήψεων, που απαιτούν μηδενικό κόστος για τη δημιουργία τους!

Λόγω της ιδιαίτερης φύσης της, η μακροφωτογραφία προσφέρεται για πειραματισμούς, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν ανεξάντλητα σε αριθμό θέματα κατάλληλα να φωτογραφηθούν, ακόμα και μέσα στο σπίτι. Φυσικά, για να παραχθούν ανάλογες εικόνες, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε τομείς όπως ο φωτισμός και το βάθος πεδίου κάθε λήψης και πιθανότατα η ενίσχυση του εξοπλισμού με ένα ειδικό φλας macro και μια σειρά από σωλήνες αυτόματης επέκτασης ή/και πτυσσόμενα πρόσθετα εστίασης.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ!


  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Pixabay
 






Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.