Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: SUMMER DAYS

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Αποτυπώστε τις καλύτερες μέρες των διακοπών σας, τις πιο ευχάριστες στιγμές, τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις και κερδίστε φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications καθώς και συλλεκτικά t-shirts από το περιοδικό Photonet, συνολικής αξίας πάνω από 200 ευρώ!

Θυμίζουμε πως:

  • Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr o νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και του Photo Contest. Οι 3 εικόνες που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στο περιοδικό. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.
  • Oι νικητές των διαγωνισμoύ Coastlines παρουσιάζονται στο διπλό καλοκαιρινό τεύχος 205 του Photonet. Μην το χάσετε!

Καλές  λήψεις!

Για  τη δική σας συμμετοχή στο διαγωνισμό Summer Days
 κάντε κλικ εδώ

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.