Photonet

TO TEST ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ – AYTO TO ΣΑΒΒΑΤΟ: SONY α7 III

H ανάρτηση θα γίνει στις 10πμ!

H νέα μεγάλη δωρεάν προσφορά του Photonet συνεχίζεται: μετά τις Canon EOS 90D, Nikon Ζ6 και Fujifilm X-Pro3, το ερχόμενο Σάββατο 3/10 ακολουθεί η Sony α7 III!

Η α7 ΙΙΙ διαθέτει αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS οπίσθιου φωτισμού 24.2MP με αυξημένη ευαισθησία, εξαιρετική ανάλυση και εντυπωσιακό δυναμικό εύρος 15 σταδίων σε χαμηλά επίπεδα ευαισθησίας. Ο αισθητήρας συνδυάζεται με μια ποικιλία εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, όπως το σύστημα AF με κάλυψη του πλαισίου/καρέ κατά 93%, η γρήγορη λήψη μέχρι και 10 fps με μηχανικό κλείστρο ή αθόρυβη λήψη, οι ποικίλες δυνατότητες καταγραφής  4K βίντεο και πολλά άλλα.

Ο αισθητήρας συνδυάζεται με ένα εμπρόσθιο άκρο LSI, που διπλασιάζει την ταχύτητα ανάγνωσης του αισθητήρα εικόνας, καθώς και τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή BIONZ X που αυξάνει την ταχύτητα επεξεργασίας περίπου κατά 1.8 φορές σε σύγκριση με την α7 II. Αυτά τα ισχυρά εξαρτήματα συνεργάζονται και επιτρέπουν στην κάμερα να πραγματοποιεί λήψεις με μεγαλύτερες ταχύτητες, ενώ παράλληλα καθιστούν δυνατή τη λειτουργία του εντυπωσιακού της εύρους ISO των 100-51200 (που μπορεί να επεκταθεί στα ISO 50 – 204800 για λήψεις σταθερών εικόνων) και μια συνολική βελτίωση της ποιότητας εικόνας 1.5 σταδίων.

Η μηχανή διαθέτει επίσης ένα δυναμικό εύρος 15 σταδίων σε ρυθμίσεις χαμηλής ευαισθησίας, που υπόσχεται εξαιρετική συνολική απόδοση σε όλες τις ρυθμίσεις και σε όλες τις συνθήκες λήψης, με σημαντικές βελτιώσεις στην ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων του δέρματος και των ζωντανών χρωμάτων της φύσης.

Μη χάσετε την αναλυτική δοκιμή της μηχανής, η οποία θα αναρτηθεί στο site μας δωρεάν το προσεχές Σάββατο 3 Oκτωβρίου, στις 10πμ!
 






Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.