Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ”

Διάρκεια Διαγωνισμού: έως 17 Μαρτίου 2024. Διοργάνωση: Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας.

Θα δοθούν δύο βραβεία: ένα στη φωτογραφία με τα περισσότερα like και ένα επιπλέον για τη φωτογραφία που θα επιλέξουν τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας (Μ.Σ.Α.Κ.).

Χορηγός και για τα δύο βραβεία είναι το κατάστημα PET SHOP Tzitzis – Aegina. Η αξία του κάθε βραβείου είναι 150€ σε προϊόντα του καταστήματος. Τα είδη θα αποσταλούν με έξοδα του καταστήματος.

Υπάρχει σκέψη και πρόθεση, να γίνει τον Απρίλιο εκδήλωση – έκθεση στην Αίγινα με τις καλύτερες φωτογραφίες, εννοείται με την σύμφωνη γνώμη των φωτογράφων,που θα πουλούνται σε προσιτή τιμή και τα έξοδα θα διατεθούν στις φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού. Τα έξοδα εκτύπωσης θα τα αναλάβει το φωτογραφικό εργαστήρι.

Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, με οποιοδήποτε φωτογραφικό μέσο (κάμερα, κινητό, drone) σε οποιαδήποτε ανάλυση ή μέγεθος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ισχύει για φωτογράφους εντός και εκτός Ελλάδας – δεν υπάρχει περιορισμός φωτογραφιών (που δεν θα είναι προϊόν μοντάζ).

Για την συμμετοχή και τα like, πρώτα χρειάζεται να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας (δεν υπάρχει κανένας περιορισμός). Οι φωτογραφίες θα ανεβαίνουν ελεύθερα στο χρονολόγιο αυτής της ομάδας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ!