Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

IMAGE+TECH EXPO 2017: OI ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

21 εταιρίες ανακοινώθηκαν!

Γνωστοποιήθηκαν από τη διοργανώτρια εταιρία Βe Best τα πρώτα ονόματα των εταιριών που θα δώσουν το παρών στην IMAGE + TECH Expo.

Η IMAGE + TECH Expo, η πρώτη καινοτόμος έκθεση Εικόνας και Νέων Τεχνολογιών στην Ελλάδα βασισμένη στα διεθνή πρότυπα, θα ανοίξει τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου φωτογραφίας – video και νέων τεχνολογιών.

Η διοργανώτρια εταιρία Be Best ανακοίνωσε πως η IMAGE + TECH Expo μετά την πρώτη σειρά επαφών με τις εταιρίες του κλάδου της φωτογραφίας, έχει λάβει έως σήμερα τη στήριξη και οριστικοποίηση συμμετοχής των παρακάτω 21 εταιριών (μελών του ΣΕΚΑΦ και μη):

 1. ALBOOM DIGITAL – ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.
 2. ALBUMAKE HANDMADE ALBUMS
 3. ART POINT / ΔΕΛΗΣΤΕΦΑΝΗ Ο. – ΒΑΡΔΑΚΤΣΟΓΛΟΥ Σ. Ο.Ε
 4. DIGITAL TRACER ELECTRONICS
 5. FUJIFILM HELLAS A.E
 6. GREEK ROTORS / MYHELIS.COM
 7. ICONNET  ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Α.Ε
 8. INTERTECH A.E
 9. ΜANIOS CINE TOOLS ΕΠΕ
 10. NORITEK HELLAS IKE
 11. PHOTOLAB – ΑΚΤΙΔΗΣ Ν. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
 12. RICOH IMAGING GREECE CYRPUS
 13. SCIENCE TECHNOLOGIES
 14. ZEGETRON A.E
 15. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – PHOTOZONE
 16. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε
 17. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ο. Α.Ε.Ε
 18. ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε
 19. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ
 20. ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε
 21. ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.

Παράλληλα, μεγάλος αριθμός εταιριών, μελών του ΣΕΚΑΦ και μη, έχει στηρίξει έμπρακτα την δυναμική αυτή προσπάθεια, έχοντας δηλώσει την πρόθεσή τους για τη συμμετοχή στην IMAGE + TECH Expo και τώρα βρισκονται στη διαδικασία οριστικοποίησης. Πρόκειται για μια εξέλιξη που σύμφωνα με την Be Best “είναι ιδιαίτερα τιμητική για την εταιρία μας, αλλά συγχρόνως μας γεμίζει με ευθύνη για την επιτυχή διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης.”

slide-a

H διοργανώτρια της επόμενης κλαδικής έκθεσης του χώρου τονίζει πως  «ιδιαίτερη χαρά μας αποτελεί το ότι από τον κλάδο της Τεχνολογίας θα έχουμε ιδιαίτερα σημαντικές συμμετοχές, μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, δείχνοντας εμπιστοσύνη και πιστεύοντας στην επιτυχία διεξαγωγής της πρώτης μεγάλης έκθεσης εικόνας και τεχνολογίας στη χώρα μας.»

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, φωτισμός και εξοπλισμός στούντιο, μέσα προβολής και παρουσίασης, υπηρεσίες, αξεσουάρ, παρελκόμενα, κ.ά.

Στον τομέα της τεχνολογίας θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες συσκευές, υπηρεσίες και καινοτομίες, όπως πρωτοεμφανίστηκαν στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, οι τελευταίες εξελίξεις σε υπολογιστές, οθόνες, hardware και smart devices, όπως τηλέφωνα, tablets, wearables, robotics, software & application development, gaming, κά.

H IMAGE + TECH Expo θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με πρωταγωνιστές την εικόνα, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσουν ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshops και σεμινάρια, case studies, κεντρικές παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, meeting rooms, διαγωνισμοί, shows και πολλά happenings.

Στην IMAGE + TECH Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αποκλειστικό για εκθέσεις και παρουσιάσεις διεθνών προδιαγραφών κέντρο HELEXPO MAROUSSI, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 εκθέτες και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες επαγγελματίες και ιδιώτες, λάτρεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

H IMAGE + TECH Expo πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ και με την συνεργασία του ΣΕΚΕΕ.

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης: www.imageandtech.gr
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/