Photonet Show Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

CAPITAL TV & CAPITAL FM: ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ 8ΟΥ PHOTONET SHOW

Θα υποστηρίξουν δυναμικά την επερχόμενη διοργάνωση!

Στα πλαίσια της ενδυνάμωσης της διαφημιστικής εκστρατείας του 8ου Photonet Show, που θα λάβει χώρα στις 21 & 22 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη μαρίνα της Λεμεσού, η διοργάνωση εξασφάλισε τη χορηγία επικοινωνίας του Παγκύπριου Τηλεοπτικού Σταθμού “CAPITAL TV” και του ραδιοφωνικού σταθμού  “CAPITAL FM”.

H χορηγία επικοινωνίας εξασφαλίστηκε, με απώτερο σκοπό την προσέλκυση ακόμα περισσότερου κοινού που ενδιαφέρεται για την φωτογραφία (επαγγελματίες, ερασιτέχνες, σπουδαστές).

H χορηγία επικοινωνίας του Τηλεοπτικού Σταθμού Capital TV και του Ραδιοφωνικού έρχεται να προστεθεί και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την πολυδιάστατη και στοχευμένη διαφημιστική προβολή του 8ου Photonet Show. Πιο συγκεκριμένα, η προβολή αυτή θα συνδυάζει διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Συνεχής ροή ενημέρωσης για τη διοργάνωση θα υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.nexusmedia.gr, αλλά και στις σελίδες μας στα Social media (FacebookTwitterGoogle+).

Επιπλέον, περιλαμβάνει προσωπική επικοινωνία (μέσω τηλεφώνων και email) με τους επαγγελματίες φωτογράφους και εικονολήπτες της Κύπρου, καθώς και αποστολή ειδικών Newsletter στους αποδέκτες αυτούς. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της προβολής αυτής, θα τυπωθούν και θα μοιραστούν προσκλήσεις της έκθεσης, σε φωτογραφικές σχολές, λέσχες και ομάδες καθώς και στις συμμετέχουσες εταιρίες, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Σχετικά με τον Capital TV
O Capital είναι τηλεοπτικός σταθμός ελεύθερης λήψης με παγκύπρια κάλυψη ο οποίος έστειλε για πρώτη φορά το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της Λεμεσού στις 10 Ιουλίου του 2002. Από το 2009 εκπέμπει πλέον παγκύπρια από όλες τις καλωδιακές πλατφόρμες της Κύπρου (ΑΤΗΚ, PRIMETEL, CABLENET) ενώ από την 1η Ιουλίου του 2011, ο σταθμός εκπέμπει σε ελεύθερη ψηφιακή μετάδοση σε παγκύπρια βάση, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Σήμερα, το πρόγραμμα του Capital ΤV περιλαμβάνει τις καλύτερες ξένες και ελληνικές ταινίες, ψυχαγωγικές παραγωγές πλούσιας θεματολογίας, αμερόληπτα και αντικειμενικά δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, σεβόμενες πάντοτε τις ανάγκες του τηλεθεατή.
Κατά την τηλεοπτική περίοδο προγραμμάτων 2014-2015, το Capital εγκαινίασε συνεργασία αποκλειστικής αναμετάδοσης προγραμμάτων του πανελλαδικού τηλεοπτικού καναλιού Epsilon, στην Κύπρο. H όλη λειτουργία της τηλεόρασης του Capital, στηρίζεται στον επαγγελματισμό, γι αυτό και το κανάλι βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία. Γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από το αξιοσέβαστο μερίδιο τηλεθέασης του, ιδιαίτερα στα νεανικά κοινά και στο κοινό με υψηλό μορφωτικό επίπεδο.

CAPITAL FM LOGO

Σχετικά με τον Capital FM
O Capital 96,1 FM (για Λεμεσό) και 101,4 FM (για τις υπόλοιπες πόλεις) είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός παγκύπριας εμβέλειας. Ξεκίνησε ως ο πρώτος τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός που λειτούργησε στην πόλη της Λεμεσού, στις 3 Απριλίου 1991. Με βάση το δίπτυχο ενημέρωση – ψυχαγωγία, το ραδιόφωνο του Capital παρέχει εδώ και 25 χρόνια στον κύπριο ακροατή, 24 ώρες το 24ωρο, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, ποιοτική ψυχαγωγία με την καλύτερη μουσική και πλούσια κοινωνική δράση, καταγράφοντας έτσι ανοδική πορεία στην επικοινωνία και επιτυγχάνοντας πάντα να συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής και των ακροατών του. Παρών σε όλα τα γεγονότα, καλύπτει και προβάλει όλη τη σημαντική δραστηριότητα, τους ανθρώπους και όσα συμβαίνουν ευρύτερα και επηρεάζουν τον τόπο. Αποτέλεσμα της πολύχρονης πορείας και προσφοράς του σταθμού στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, είναι το κοινό να επιβραβεύει την πορεία του Capital 96.1 και 101,4 FM, τοποθετώντας το στην πρώτη θέση της προτίμησης του.

AKOYΣΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ SPOT TOY 8ΟΥ PHOTONET SHOW!
 


Aρθρογράφος

Μενέλαος Μελετζής

Διδάκτορας Επιστημών του Πανεπιστημίου του Νovisad (Σερβία) και επιστημονικός συνεργάτης του University of Applied Arts Belgrade, στον τομέα New Media. Είναι τ. Τακτικός Επίκουρος καθηγητής Φωτογραφίας στο τμήμα Γραφιστικής του Α-ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και άρθρων για τη φωτογραφία επί 40 και πλέον χρόνια. Έχει συμμετάσχει με εικόνες του σε πολλές εκθέσεις φωτογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει παραστεί ως κριτής σε διεθνείς και ελληνικούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων- Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Εκδοτών Περιοδικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FAEP).